Regio Utrecht & Landelijk
Ego Centralis

Corona spreekuur voor iedereen

corona

Waarschijnlijk valt het op dat eigenlijk iedereen het heeft over corona!

Op dit moment zien wij een enorme informatie stroom rondgaan die gaat over Corona. Het maakt niet uit of je nu gelooft in corona of niet. Het maakt niet uit of je gevaccineerd bent of niet gevaccineerd. Het maakt zelfs niet uit of je valt onder de noemer coronawappie of juist niet. Iedereen heeft het momenteel over dit virus wat ook wel Covid genoemd wordt. Overal waar je komt is er confrontatie met deze situatie, overal zijn discussies en overal zien wij mensen die voor zichzelf proberen te rationaliseren wat er in vredesnaam allemaal gebeurd. 

Het is een lastige en ongekende situatie waarmee iedereen maar te dealen heeft omdat dit niet anders kan. Alleen, dat is dan best wel weer makkelijker gezegd dan gedaan. Want, hoe ga je nu om met zo’n verschrikkelijke situatie? Wat doet een dreigende lockdown met iemand anders of met jouzelf? Wanneer heb je nu precies klachten en ga jij je dan wel of niet laten testen? Dit is een samenvatting van vragen die ons allemaal bezig houden.  Helaas zien wij steeds vaker mensen echt gebukt gaan en in de problemen komen en daar moeten wij iets mee doen vinden wij.

Wanneer je overmatig last hebt van de situatie is het fijn dat je hulp kan krijgen.

Nu alles weer zo heftig wordt en de maatschappij ernstig verdeeld dreigt te raken hebben wij de koppen bij elkaar gestoken om te kijken wat we op dit moment positief kunnen doen. Dit, was een lastige zoektocht want wij willen klaar kunnen staan voor iedereen. Iedereen, omdat wij beseffen dat elke persoon last kan krijgen van de druk die deze corona pandemie op mensen kan leggen. Want, zoals gezegd, iedereen wordt geraakt door deze situatie.

Daarom hebben wij redelijk wat uren afgeblokt in onze agenda’s. Deze uren gaan wij omzetten in Corona spreektijd voor iedereen die even niet meer weet hoe nu verder of wat nu te doen. Je zou er maar mee zitten. Deze gesprekken zijn voor hen die absoluut geloven in corona, voor hen die denken dat covid een hoax is, voor de mensen met vaccinatie, voor de mensen zonder vaccinatie en voor hen die op welke manier dan ook problemen ervaren door deze situatie.

Tijdens deze gesprekken gaan wij geen discussie voeren over wie er nu wel of niet gelijk heeft. Ook gaan wij niet strijden over of informatie wel of geen complot is. Wij willen wel met je praten over wat dit alles met jou doet, hoe jij hieronder gebukt gaat en hoe jij beter om kan gaan met al deze stress. Tijdens een sessie van ongeveer 3 kwartier tot een uur krijg je de ruimte om je hart uit te storten, zoeken wij samen naar handvatten en kijken we naar andere manieren om toch wat meer te kunnen ontspannen. Soms besluiten we samen dat er nog een gesprek nodig is maar dat is dan ook te realiseren.

Voor de corona gesprekken hanteren wij een veel lager tarief dan normaal.

Wanneer je hieronder een afspraak in wil plannen voor jezelf dan heb je zelf de keuze over datum en tijd. Voor deze gesprekken vragen wij een (prepaid) vergoeding van 25 € exclusief btw. (Iets minder dan ons halve tarief) Dit bedrag kan direct via Ideal betaald worden. Tevens roepen wij mensen op die financieel wat beter in hun slappe was zitten om te overwegen iets minder dan ons volledige tarief te betalen. In dit geval 2 x 25 € = 50 € exclusief btw. 

Dit dubbele tarief gebruiken wij dan als een soort uitgestelde koffie. Hiermee kunnen wij ook met mensen praten die op dit moment simpelweg het financieel niet kunnen bolwerken.  Wanneer het zover is, laten wij op onze website zien hoeveel uitgestelde koffies er zijn betaald en hoeveel mensen wij daarmee hebben kunnen helpen. Eventueel is op verzoek die boekhouding (geanonimiseerd) beschikbaar. Op deze manier boek je voor jezelf een gesprek maar ook voor iemand anders. 

Eenvoudig, makkelijk en vanuit huis.

Wij voeren de gesprekken online via onze Zoom meeting room. Deze kan je via je pc, laptop of telefoon bezoeken. Wanneer jij een afspraak hebt bevestigd dan krijg je de login gegevens via de email.  Het proces van inloggen wijst natuurlijk zichzelf. Het is best eenvoudig. Gedurende het geboekte tijdsblok neemt de coach alle tijd en ruimte om zo goed mogelijk naar je te luisteren en om samen te kijken op welke manier jij jezelf prettiger kan voelen.

Wellicht ervaar je teveel spanning, ben je bang, heb je teveel zorgen, voel jij jezelf buiten gesloten, roept het boosheid op, of juist verstarring, voel jij je eenzaam, zit je vol met twijfel en er zijn nog veel meer uitingen die iemand kan ervaren door deze vreemde Corona situatie.  Het is helemaal niet raar dat je dit ervaart maar het zou wel fijn zijn dat je hier anders mee om kan leren gaan. Plan voor jezelf snel een afspraak in door hieronder de datum en tijd te kiezen.

Kies hieronder het geschikte moment om te praten over jouw problemen door corona!

Is dit niets voor jezelf dan is het wellicht wel wat voor anderen.

Zoals al eerder beloofd staan wij altijd neutraal tegenover iedereens mening omtrent dit virus. Het is volgens ons heel belangrijk dat iedereen die daar behoefte aan heeft zijn/haar verhaal met ons kan delen. Hoe fijn zou het zijn om minder gebukt te hoeven gaan onder al deze wereldwijde best wel grote druk?

Wij begrijpen dat niet iedereen hier behoefte aan zal hebben. Alleen wij krijgen het niet voor elkaar om deze informatie met iedereen die dit wel nodig heeft te delen. Het zou dus super positief zijn wanneer jullie deze informatie delen met mensen waarvan jullie denken dat zij hier behoefte aan hebben. Het zou ons en hen enorm helpen.

Is er echt grote spoed? Aarzel dan niet!

Mochten de vooraf bepaalde tijdsblokken te ver weg zijn en wil je zo direct als mogelijk hulp dan kan dit meestal ook. Stuur dan een appje naar 0630027790 zodat wij direct kunnen kijken of wij eerder (en soms zelfs direct) een plekje voor je hebben.  Het is in ieder geval belangrijk dat iedereen overeind blijft en ondanks alles nog kan genieten van het leven. 

corona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit wil je ook lezen

Lid worden van het sociale platform Ego Centralis

Wij hebben het meest sociale platform van Nederland ontwikkeld. Als hulpvrager maar ook als professional kan je gratis of betaald lid worden. Het platform is bedoeld voor lotgenoten contact, het stellen van hulpvragen, het krijgen van sociale contacten, het openen van een privé spreekkamer, het delen van kennis (professional), vragen over casuïstiek en nog veel meer. Klik snel op de knop voor meer informatie!

Onze diensten:

Onze keurmerken

Dit wil je ook lezen

Heb je vragen? Wil je kennismaken? Bel ons, of vul het contactformulier in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Hoi, ik ben Han. Je hebt net een artikel gelezen van Ego Centralis. Ik hoop dat je dit een interessant artikel vond. Wij doen regelmatig updates en hopen dat je nog eens terug komt. Neem gerust contact op!
voorstellen
Han Coster Eigenaar / Coach
0626396505
Hoi ik ben Jap. Door onze artikelen en updates hopen we veel mensen te informeren. Leuk dat je hebt zitten lezen. Een reactie wordt op prijs gesteld en delen ook. Neem gerust contact op!
voorstellen
Jap van Nuijs Eigenaar / Coach
0630027790