Regio Utrecht & Landelijk
Ego Centralis

Echte Sociale Media zonder Reclame

sociale media

Sociale media om met elkaar in contact te komen op gelijkwaardig niveau

De afgelopen jaren hebben wij ontdekt dat er heel veel mensen zijn die behoefte hebben aan gelijkwaardige gesprekken. Mensen die graag verbinding willen krijgen met gelijk gestemden en daarmee van gedachten willen wisselen. Hierdoor besloten wij om op onze website een echte sociale media ruimte in te richten. Hierdoor kunnen alle mensen die hier behoefte aan hebben op een eenvoudige manier met elkaar in contact komen.

Uiteraard moeten mensen zich kunnen voorstellen en vertellen wie zij zijn. Dit is nodig om de sociale media goed te laten werken want dan kunnen andere mensen bekijken of er sprake is van een overeenkomstige klik. Daarnaast willen mensen graag leuke berichten posten op een activiteiten wall om te tonen hoe het met ze gaat. Het mooiste is dat mensen ook graag reacties willen kunnen geven of kenbaar willen maken dat ze een bericht erg leuk vinden. Vriendjes maken, berichtjes sturen, overleggen, lotgenoten vinden en zo nodig een hulpvraag stellen. Het zijn allemaal dood normale zaken die plaats moeten kunnen vinden zonder rare algoritmes en rare beperkingen. .

Tekst gaat verder na de foto! 

sociale media

Iedereen heeft wel ergens last van dus daar hoeven we ons niet voor te schamen.

Iedereen kan terecht op de sociale media van Ego Centralis. Dit kan met een gratis account. Vind jij het leuk om met andere mensen in contact te komen? Wil jij graag iemands steun en toeverlaat zijn? Hoop je lotgenoten te kunnen vinden? Of wil je gewoon als mens aanwezig zijn? Dan nodigen wij je uit om deel te worden van deze sociale media familie. Samen, is het nu eenmaal leuker dan alleen en iemand steunen of gesteund worden is gewoon erg prettig.

Wij hebben ervoor gekozen om onze bezoekers niet te vermoeien met 100den adverenties.Het platform is vrij direct en toegankelijk. Uiteindelijk gaat het ook over jullie en wij hebben geprobeerd het platform te bouwen zodat het voor iedereen fijn is. Wij gaan ervan uit dat iedereen begrijpt hoe om te gaan met elkaar. Want wat jij niet wil dat jou gebeurd dat doe je ook niet bij een ander. Het platform is bedoeld om kennis te delen, leuke anekdotes te vertellen, je zorgen te uiten, om hulp te vragen bij een probleem of om in contact te komen met hulpverleners en/of andere betrokkenen.

Zo is er een forum die door jullie steeds meer gevuld zal raken. Ontstaan er groepen waar jullie je aan kunnen sluiten omdat hier de interesse in ligt. Is er de nieuwsmuur waar iedereen kan delen wat er op dat moment speelt en uiteraard is er nog veel meer. Op dit moment is de sociale media nog best wel leeg natuurlijk omdat wij net pas zijn begonnen. Aan jullie is het om dit platform vorm en invulling te geven en er een gezellige boel van te maken.

Leuk die gratis sociale media maar ik wil meer functionaliteit!

Wij hebben verschillende lidmaatschappen gemaakt voor zowel de particuliere sociale media bezoeker als ook de professional/hulpverlener bezoeker. Dit omdat wij uiteindelijk willen zorgen dat iedereen op een makkelijke manier in contact kan komen met de ander. Ook wanneer er hulp nodig is of een inhoudelijke vraag gesteld moet worden. De lidmaatschappen voor de professionals / Hulpverleners zijn hier vindbaar.

Voor de particuliere bezoeker hebben wij 1 extra lidmaatschap. Het basis lidmaatschap. Dit lidmaatschap kost 5 € per maand en is altijd direct opzegbaar. Wanneer iemand basis lid wordt dan ontstaan er extra functies op  onze sociale media. Het is dan mogelijk om “vriendjes” te worden met andere mensen. Het maakt niet uit of zij gratis lid, basis lid of professional zijn. Van vriendjes krijg je notificaties wanneer zij wat posten en het is mogelijk om op hun profiel berichtjes te plaatsen. Ook is het mogelijk om prive berichten te sturen waardoor er een soort chat mogelijkheid ontstaat.

Onze basis leden kunnen ook een groep aanmaken. Deze kan dienen als spreekkamer waar je alleen diegene uitnodigd die bij jouw leven betrokken zijn. Denk  bijvoorbeeld aan hulpverleners en familie. Ook kan je een bepaald onderwerp kiezen en gelijk gestemde in je groep uitnodigen. Denk bijvoorbeeld aan lotgenoten of mensen die interesse hebben in dezelfde hobby. voor 5 € per maand zorg je er dus voor dat de sociale media nog leuker word en dat je jouw netwerk kan vergroten met leuke connecties.

Tekst gaat verder na de foto! 

Waarom kosten sommige dingen op de sociale media toch weer geld?

Allereerst is het belangrijk te weten dat men met een gratis lidmaatschap goed kan deelnemen aan dit platform. Het is dus niet verplicht een basis lidmaatschap te nemen. Wij vragen een kleine vergoeding per maand (waarvan wij denken dat iedereen die zou moeten kunnen missen) om verschillende redenen.

Deze inkomsten gaan wij o.a. gebruiken voor die mensen die tussen wal en schip geraakt zijn. Mensen die hulp nodig hebben maar die niet de mogelijkheid hebben dit zelf te betalen. Die nog geen beschikking hebben van de gemeente maar waar wel direct iets moet gebeuren. Wij kunnen dan trajecten starten zonder deze mensen al direct te belasten met financiële consequenties. Hierdoor krijgen wij tijd om met de gemeente om de tafel te gaan zitten, te overleggen met de zorg verzekeraar of om op zoek te gaan naar een andere financieringsmogelijkheid. 

Daarnaast gebruiken wij deze inkomsten voor het organiseren van leuke workshops, het uitwerken van nieuwe trainingen en masterclasses en nog veel meer. Het helpt Ego Centralis dus op een leuke manier groter te worden en de inzet meer professioneel te maken. Ook helpen deze inkomsten om te zorgen dat wij de sociale media reclame vrij kunnen houden. Dit is 1 van de grootste ergenissen van gebruikers op andere platformen en wij willen daar graag een oplossing voor bieden. Helaas moeten wij hiervoor welk kosten maken die uiteindelijk niet enkel door onszelf gedragen kunnen worden. Daarom hebben wij een laagdrempelig lidmaatschap voor onze particuliere bezoeker en betalen de professionals / hulpverleners weer net wat meer.

Het lidmaatschap loopt trouwens tot wederopzegging. Er zijn geen verborgen addertjes in het gras. Alles wat beloofd wordt zal ook geboden worden.

Oke, dit lijkt me leuk, wat zijn eigenlijk de regels?

Wanneer je gratis lid of basis lid wil worden van Ego Centralis kan je hier klikken. Het is heel eenvoudig om een account te starten. Verder kan je natuurlijk altijd een vraag stellen via ons contact formulier. Buiten de sociale media kan je ook reageren op onze berichten door middel van een comment.

De regels zijn heel simpel. We gaan op dit platform om met elkaar op basis van gelijkwaardigheid en respect. Schelden, dreigen, pesten en sarren behoren niet tot de omgangsvormen die wij hanteren. Omdat veel mensen ook persoonlijke verhalen vertellen of hun zorgen delen gaan we niet reageren op de persoon. Wel inhoudelijk op hetgeen er gepost wordt. Oproepen tot geweld, criminele activiteiten, handel in verboden middelen of het promoten van drugs of wonder middeltjes is niet toegestaan.

Wanneer je iets leest waar je niets mee kan, dan scroll je gewoon verder. Niet alles wat gepost is zal passen bij jouw interesse en dat is ook prima. Het is mogelijk om reacties of berichten die verkeerde inhoud hebben te rapporteren. Een onafhankelijk moderator zal deze dan beoordelen en indien nodig aanpassen of verwijderen. 

Uiteindelijk gaat dit sociale media platform over gezellig met elkaar samen zijn. Van elkaar leren, ervaringen delen, zorgen uiten, behulpzaam zijn en een leuke tijd beleven met elkaar. Wij stimuleren mensen om op zoek te gaan naar lotgenoten en daar ook betrokkenen voor uit te nodigen. Het is heel verhelderend te zien dat jij niet de enige bent die met iets rond aan het lopen is.

De sociale media van Ego Centralis zoekt gebruikers die het leuk vinden deze vorm te geven. Nu is het nog vrij leeg en rustig maar daar kunnen wij met zijn allen verandering in brengen. Doen jullie mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit wil je ook lezen

Lid worden van het sociale platform Ego Centralis

Wij hebben het meest sociale platform van Nederland ontwikkeld. Als hulpvrager maar ook als professional kan je gratis of betaald lid worden. Het platform is bedoeld voor lotgenoten contact, het stellen van hulpvragen, het krijgen van sociale contacten, het openen van een privé spreekkamer, het delen van kennis (professional), vragen over casuïstiek en nog veel meer. Klik snel op de knop voor meer informatie!

Onze diensten:

Onze keurmerken

Dit wil je ook lezen

Heb je vragen? Wil je kennismaken? Bel ons, of vul het contactformulier in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Hoi, ik ben Han. Je hebt net een artikel gelezen van Ego Centralis. Ik hoop dat je dit een interessant artikel vond. Wij doen regelmatig updates en hopen dat je nog eens terug komt. Neem gerust contact op!
voorstellen
Han Coster Eigenaar / Coach
0626396505
Hoi ik ben Jap. Door onze artikelen en updates hopen we veel mensen te informeren. Leuk dat je hebt zitten lezen. Een reactie wordt op prijs gesteld en delen ook. Neem gerust contact op!
voorstellen
Jap van Nuijs Eigenaar / Coach
0630027790