Regio Utrecht & Landelijk
Ego Centralis

Een lidmaatschap op Ego Centralis, waarom eigenlijk?

Lidmaatschap

Op onze website is heel veel algemene informatie te vinden over wat wij nu precies bieden en doen. Wat ons betreft was deze informatie nog niet compleet omdat ons doel is het centraal stellen van ieder individu. Natuurlijk werken wij daaraan middels onze activiteiten maar wij bedachten ook dat dit op een andere manier zou kunnen. Wij hebben daarom een afgeschermd gedeelte gecreëerd op onze website waar je alleen toegang tot kan krijgen middels een lidmaatschap. Dit kan gratis of met een lidmaatschap waar kosten aan verbonden zijn.

Dit gedeelte bevat een groot forum, persoonlijke profiel pagina’s, spreekkamers en een Nieuwsmuur waar mensen berichten op kunnen posten. Op het forum worden mensen uitgenodigd om in contact te komen met gelijkgestemden, lotgenoten en ook tot het stellen van hulpvragen of opmerkingen. Iedereen kan zich voorstellen dat deze informatie niet zomaar openbaar hoort te staan omdat dit soms gevoelig en persoonlijk kan zijn. Een lidmaatschap module zorgt er in dit geval dus voor dat de informatie enkel zichtbaar is voor die mensen die hier ook serieus mee omgaan.

Zorgvrager / particulier lidmaatschap

Gratis:

Alle zorgvragers / cliënten / particulieren en betrokkenen kunnen zich gratis aanmelden op onze website. Dit lidmaatschap geeft toegang tot de meeste functionaliteit. Zo kunnen gratis leden berichten lezen en plaatsen in verschillende fora. De ontmoethoek, Lotgenoten contact en het Prikbord. Het prikbord is bedoeld om eventuele hulp/zorg vragen te stellen waardoor aangesloten professionals / hulpverleners hun hulp kunnen aanbieden. Korte lijntjes dus.

Ook zijn er de fora “De azijnfles” waar je even lekker kan klagen en “de pluim” waar je iets of iemand lekker in het zonnetje kan zetten. Daarnaast krijgt ieder lid een persoonlijke profiel pagina. Deze pagina is in te richten naar wens en zorgt ervoor dat zichtbaar wordt wie er een reactie geeft of een opmerking/bericht leuk vind. Ook gaat de nieuwsmuur open waarop iedereen een update kan geven over iets persoonlijks of de waan van alle dag. Je kan ook uitgenodigd worden in een persoonlijke spreekkamer van iemand maar je kan er geen zelf maken.

Basis Lidmaatschap 5 € per maand

Een lidmaatschap van 5 euro per maand zou wat ons betreft voor iedereen haalbaar moeten kunnen zijn. Dit lidmaatschap biedt uiteraard dezelfde functionaliteit als het gratis lidmaatschap. Als extra functionaliteit kunt u op ons netwerk vrienden maken, privé berichten sturen en een persoonlijke spreekkamer aanmaken. Deze spreekkamer is een digitale privé ruimte waar de cliënt / zorgvrager iedere betrokkene hulpverlener kan uitnodigen. Hierdoor zorg je ervoor dat alles wat over jou gaat gecentraliseerd is en de betrokken hulpverleners direct met elkaar kunnen overleggen en afstemmen. Belangrijke documenten kunnen hier gedeeld worden en ook aangevuld. Voor de cliënt / hulpvrager zeer prettig om de hulpverlening te stroomlijnen.

Zorg verlener / professional

Gratis

Alle zorg verleners / professionals kunnen zich voor een gratis lidmaatschap registreren. Hierdoor krijg je toegang tot verschillende fora zoals de ontmoethoek, lotgenoten contact, de azijnfles, de pluim en onze bibliotheek. Ook krijg je een persoonlijke profiel pagina waarop je jezelf kan introduceren aan toekomstige cliënten. Natuurlijk ben je ook welkom om af en toe een update te geven op onze nieuwsmuur. Met dit lidmaatschap kan je uitgenodigd worden in de persoonlijke spreekkamers van cliënten mocht dit nodig zijn.

Basis en Premium (10 € / 15 € per maand)

Hier heb je dezelfde functionaliteit als met het gratis lidmaatschap. Daarnaast kunt u connecties maken met andere mensen en privé berichten sturen. Op het forum krijgt u toegang tot extra fora zoals: De academie, Casuïstiek, Collegiaal overleg en het Prikbord. Dit prikbord wordt door de hulpvragers gebruikt om hulp vragen te stellen. Je kan hen dan benaderen wanneer jouw hulpaanbod passend is en op deze manier een nieuwe cliënt helpen. (Indien er een cliënt wordt gevonden via Ego Centralis betaal je 10 % van de factuurwaarde aan Ego Centralis.) Tevens krijg je de beschikking over verschillende audits en kwaliteitscontroles die handig zijn voor de bedrijfsvoering.

VIP vanaf 25 € per maand

Onze VIP leden krijgen alle functionaliteit die geboden wordt bij de andere lidmaatschappen. Daarnaast krijgen zij toegang tot het Orakel. Dit is een kwaliteitsmanagement systeem waarmee professionals, hulpverleners en hele bedrijven hun workflow en cliëntenbeheer kunnen uitvoeren volgens de maatstaven van de geldende eisen van verschillende kwaliteitskeurmerken. Voor meer informatie hierover kan je hier klikken.

Oke, ik heb een lidmaatschap afgesloten. En nu?

Super leuk en hartelijk welkom op het afgeschermde gedeelte van onze website. Wij hopen natuurlijk veel bijdrages te zien en ook dat er veel leuke connecties zullen ontstaan. Let op, het is momenteel nog rustig op de website. Dit heeft te maken met het feit dat wij een startend bedrijf en initiatief zijn. De aankomende maanden zal het langzaamaan steeds drukker worden. Natuurlijk staat het je vrij om mensen uit te nodigen om ook een lidmaatschap te starten.

Wanneer zaken niet duidelijk zijn of wanneer er iets ontbreekt stuur ons dan gewoon een email. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk zorgen dat er een oplossing komt. Dit afgeschermde gebied is vooral bedoeld om een leuke en leerzame tijd door te brengen samen met gelijkgestemden. Er zullen niet overal reclames op duiken omdat wij niet werken met adverteerders. Daarom vragen wij voor sommige functionaliteit wel een kleine vergoeding zodat alles te bekostigen blijft.

Klik hier om de lidmaatschappen te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit wil je ook lezen

Lid worden van het sociale platform Ego Centralis

Wij hebben het meest sociale platform van Nederland ontwikkeld. Als hulpvrager maar ook als professional kan je gratis of betaald lid worden. Het platform is bedoeld voor lotgenoten contact, het stellen van hulpvragen, het krijgen van sociale contacten, het openen van een privé spreekkamer, het delen van kennis (professional), vragen over casuïstiek en nog veel meer. Klik snel op de knop voor meer informatie!

Onze diensten:

Onze keurmerken

Dit wil je ook lezen

Heb je vragen? Wil je kennismaken? Bel ons, of vul het contactformulier in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Hoi, ik ben Han. Je hebt net een artikel gelezen van Ego Centralis. Ik hoop dat je dit een interessant artikel vond. Wij doen regelmatig updates en hopen dat je nog eens terug komt. Neem gerust contact op!
voorstellen
Han Coster Eigenaar / Coach
0626396505
Hoi ik ben Jap. Door onze artikelen en updates hopen we veel mensen te informeren. Leuk dat je hebt zitten lezen. Een reactie wordt op prijs gesteld en delen ook. Neem gerust contact op!
voorstellen
Jap van Nuijs Eigenaar / Coach
0630027790