fefefe

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Omslagafbeelding voor Ego Centralis
308
Ego Centralis

Ego Centralis

Wij coachen mensen daar waar nodig en wanneer nodig. Vraaggerichte zorg als maatwerk voor iedereen!

Wegens forse toename cliënten zijn wij toch wel met wat spoed op zoek naar een nieuwe ambulante coach / begeleider. Graag willen we kijken of wij in de aankomende maand iemand kunnen vinden die bij ons bedrijf in dienst wil komen.
Het betreft een fulltime functie met een 36-urige werkweek. Wij werken met de CAO Sociaal werk en dat is een goede cao.
Omdat wij werken met vraaggerichte zorg en maatwerk werken wij veel bij mensen thuis. Het bezit van eigen vervoer is dus heel belangrijk. 
Op dit moment werken wij in de regio Utrecht dus het is een pré dat onze nieuwe ambulant coach / begeleider daar ook woonachtig  is.
Wij bieden:
- Een fijne werksfeer in een leuk en dynamisch team
- Supervisie en persoonsgerichte begeleiding
- De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen
- Het bijwonen / begeleiden van groepsavonden
- Een vrij zelfstandige rol in de begeleiding
- Samen met cliënt en wijkteamprofessional ondersteuningsplan maken.
- Heel veel diversiteit en geen dag is hetzelfde
Wij vragen:
- Hbo opleiding met als richting iets met mensen en zorg
- Eigen vervoer
- Geen negen tot vijf mentaliteit
- De drang om onmogelijke zaken toch mogelijk te maken
- Iemand die stevig in de schoenen staat 
- Iemand die houdt van met mensen werken
- Iemand die denkt in oplossingen en niet in problemen
- Iemand die vraaggerichte zorg belangrijk vind
- Iemand die graag out of the box denkt
- Iemand die vind dat de cliënt centraal hoort te staan
Wat doen wij?
Wij bieden ambulante begeleiding en persoonlijke coaching aan daar waar nodig wanneer nodig. In principe sluiten wij niet zomaar iemand uit omdat wij ervan uit gaan dat mensen hun gedrag kunnen veranderen en altijd kunnen kiezen voor groei. Ook al is dat soms in kleine stapjes.
Samen met het netwerk en met de betrokken wijkteam professional streven wij naar het hoogst haalbare voor onze cliënt. De cliënt mag weer centraal staan. 
In onze zorg/begeleiding helpen wij ook met het voeren met gesprekken bij instanties, werkgevers, scholen, etc. Vaak zijn wij een verlengstuk van de betrokken GGZ en werken hier dan ook graag mee samen.
Geen dag is bij ons hetzelfde en dat maakt ons werk motiverend en enerverend. Vanuit ons klantentevredenheid onderzoek scoorden wij een 8,7. Cliënten zien onze begeleiding en coaching als waardevol en geven aan dat wij uniek zijn in onze aanpak en visie.
Zo nodig dan praten we ook met partners, familie, vrienden of met het hele gezin. Wij bieden maatwerk en voor ons is het belangrijk dat iemand durft te zien dat er nog mogelijkheden en oplossingen zijn. Hierdoor maken wij vaak het onmogelijke mogelijk en dat maakt ons erg trots.
Ben jij iemand of ken jij iemand waarvoor deze functie op het lijf geschreven is? Neem dan contact met ons op via een pb bericht naar Rhea van Jap. Via het contact formulier op onze website: www.egocentralis.nl/contact of telefonisch / Whatsapp 06 30027790
Wij hopen snel met jou kennis te maken!! Tot dan!
Is er leven na Trauma / PTSS? Kom jij ook naar onze lezing toe op 30 mei of 8 juni in Nieuwegein? Deze lezing is bedoeld voor mensen met Trauma of PTSS en voor mensen die anderen kennen met Trauma of PTSS.
Graag nemen wij jullie mee op reis door het vertellen van een eigen verhaal. Wat hielp wel en wat werkte niet? Wat nu als je niet past als persoon binnen het reguliere aanbod? Hoe kan je toch ander perspectief vinden ondanks heftige symptomen en de grote impact? Wat zou nu een oplossing kunnen zijn?
Aan het einde van de lezing hopen wij al deze vragen beantwoord te hebben. Uiteraard kunnen er nog vragen gesteld worden. Wij kijken er naar uit om jullie te zien bij onze lezing.
Voor gratis toegangskaartjes bezoek: https://egocentralis.nl/lezing-is-er-leven-na-trauma-ptss/
De lezing wordt gehouden op De Middengaarde Galecopperzoom 7 in Nieuwegein.
Voor meer informatie: https://fb.me/e/48WIoUAcI
Voor onze pagina: https://www.facebook.com/EgoCentralis
#trauma #lezing #uitnodiging #toekomst #perspectief #ptss
Load more
Heb jij al ervaring met IEMT?

Helaas lopen er veel mensen rond met onverwerkte herinneringen en lastige emoties. Zij willen het liefst niet alles opnieuw herbeleven en hebben vaak geen tijd voor langdurige trajecten van praten met psychologen of coaches. Dit is vaak te pijnlijk en daarvoor wordt dit gemeden.Gelukkig is daar ook een oplossing voor en uiteraard zijn wij erg enthousiast dat wij deze aanbieden. Graag willen wij jullie laten kennis maken met IEMT. Dit is een therapie vorm waarin gewerkt wordt met oogbewegingen. Het voordeel is dat je niet overal over hoeft te praten maar het mag natuurlijk wel. In a blink of the EYE kan je afstand nemen van onverwerkte herinneringen, vast zittende emoties, burn-out, depressie, angsten, ptss en nog veel meer.Wil je meer hierover weten bezoek dan onze website! https://egocentralis.nl/iemt-particulier/Onderaan de informatie kan je contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak of het vragen van meer informatie. Let op! Wij werken in de regio Utrecht. Uiteraard is iedereen welkom maar hou dan rekening met de afstand. #iemt #verwerken #coaching #therapie #ogen #bewegen

Geplaatst door Ego Centralis op Zondag 19 februari 2023