Regio Utrecht & Landelijk

Leren & Training

Nieuwe vaardigheden zijn belangrijk!

Bezoek onze workshops

Leren & Training

Een diagnose, maar wat houdt dat nu in?

De partner van, hoe doe ik dat?

Mijn kind is anders maar ik wil goede ouder zijn.

Wat ga ik doen met mijn ervaringsdeskundigheid!

Socialer worden en meer vrienden krijgen kan ik dat ook?

Zelfstandig zijn is soms wel lastig.

Wat kan ik leren?

Wij hebben in de afgelopen jaren ontdekt dat er bij hulpvragers, cliënten en direct betrokkenen meer behoefte is dan enkel het krijgen van hulp en coaching. Veelal hebben zij vragen die verder gaan dan de uiteindelijke geboden hulp maar vaak kunnen zij daar nergens mee terecht. Daarom hebben wij bij Ego Centralis nagedacht hierover en samen met de coaches verschillende trainingen ontwikkeld en masterclasses waar iedereen aan deel kan nemen. Leren en training is toegankelijk voor iedereen die meer wil leren en op zoek is naar diepere antwoorden.

Voor de hulpvrager kan dit gaan over wat het inhoud om bepaalde problematiek te hebben terwijl voor de betrokkenen dit kan gaan over hoe om te gaan met een persoon met bepaalde problematie. Graag willen wij jullie uitnodigen om ons aanbod te bekijken en indien er interesse is een training/materclass uit te kiezen.

Leren en training biedt de volgende onderwerpen waaruit gekozen kan worden.

U betaald zelf de factuur, u kunt uzelf hieronder aanmelden.​

Storm in mijn kop​

training

Ik snap het niet meer. Het lijkt wel of iedereen last van mij heeft. Ik doe gewoon mijn ding, maar er is altijd wel wat. Ik snap de wereld om mij heen niet. Ervaar jij dat? Dan kan de training “ Storm in mijn kop” iets voor jou zijn. 10 avonden!

Help mijn partner begrijpt mij niet!

Training en leren

Ineens blijkt dat je relatie niet is zoals je gehoopt of verwacht had. Of, je partner gedraagt zich anders dan normaal. Hoe ga je daar mee om en hoe blijf je in jouw eigen kracht staan. Welke oplossingen heb jij niet bedacht.

Waarom doet mijn kind zo​

Kinderen, niet een is hetzelfde. En helemaal niet als jouw kind ook nog eens speciaal is. En als je kind dan al speciaal is, is er ook nog vaak onbegrip van je omgeving. Hoe ga je daarmee om en hoe houd jij je staande?

Een diagnose wat nu?

Na een lange zoektocht is er ineens duidelijkheid. Er is een diagnose die verklaart waarom alles gaat zoals het gaat. Maar wat nu, zal je jezelf afvragen? Wat wordt er van mij verwacht en wat komt er op ons af? Allemaal belangrijke vragen waar antwoorden voor zijn. 

Iemand anders betaald mijn factuur!

Lees eerst de uitleg voor u boekt!

In sommige gevallen kan het voorkomen dat iemand anders voor u deze trainingen / cursussen gaat betalen. Dat is natuurlijk heel erg fijn. Denk bijvoorbeeld aan de WMO die hier budget voor vrij maakt of u heeft een PGB van waaruit dit bekostigd kan worden.  Soms komt het voor dat uw hulpverlenende instantie u doorstuurt naar onze trainingen en dat zij daarvoor uw factuur betalen. 

Wanneer u hier afspraken over heeft gemaakt en u zeker weet dat een andere partij de factuur voor u gaat betalen dan is dat mogelijk. Of u verzoekt de betalende partij om u aan te melden via deze website. 

U kunt ook uzelf aanmelden maar bij de betalingsopties klikt u “Overschrijving via Bank” aan. Via de email ontvangt u dan een factuur met alle nodige gegevens. Deze kunt u dan indienen bij de SVB of de doorverwijzende instantie zodat zij hem kunnen betalen.  Zodra dit gebeurt is, ontvangt u een email hierover.

LET OP: Indien u ook gebruik wilt maken van een dergelijke constructie maar nog nergens een beschikking heeft of aangemeld bent, neem dan contact met ons op om te kijken welke mogelijkheden er zijn. U kunt ons een email versturen en daarin uw vraag vermelden of telefonisch contact met ons opnemen. Bezoek onze Contactpagina door hier te klikken! 

Storm in mijn kop​

training

Ik snap het niet meer. Het lijkt wel of iedereen last van mij heeft. Ik doe gewoon mijn ding, maar er is altijd wel wat. Ik snap de wereld om mij heen niet. Ervaar jij dat? Dan kan de training “ Storm in mijn kop” iets voor jou zijn. 10 avonden!

Help mijn partner begrijpt mij niet!

Training en leren

Ineens blijkt dat je relatie niet is zoals je gehoopt of verwacht had. Of, je partner gedraagt zich anders dan normaal. Hoe ga je daar mee om en hoe blijf je in jouw eigen kracht staan. Welke oplossingen heb jij niet bedacht.

Waarom doet mijn kind zo​

Kinderen, niet een is hetzelfde. En helemaal niet als jouw kind ook nog eens speciaal is. En als je kind dan al speciaal is, is er ook nog vaak onbegrip van je omgeving. Hoe ga je daarmee om en hoe houd jij je staande?

Een diagnose wat nu?

Na een lange zoektocht is er ineens duidelijkheid. Er is een diagnose die verklaart waarom alles gaat zoals het gaat. Maar wat nu, zal je jezelf afvragen? Wat wordt er van mij verwacht en wat komt er op ons af? Allemaal belangrijke vragen waar antwoorden voor zijn. 

Heb je vragen? Wil je kennismaken? Bel ons, of vul het contactformulier in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Trainingen en workshops zijn handige tools om mensen meer bewust te maken van de situatie. Het is enorm leuk om te doen maar ook om bij te wonen. Het zorgt voor meer kennis en persoonlijke groei en dat is voor iedereen leuk natuurlijk. In een ongedwongen setting werken met nieuwe informatie dat raden wij iedereen aan .Voor vragen neem contact op met ons!!
Ego Centralis Voorstellen
Ego Centralis -> Mensen helpen ontwikkelen en leren is een absolute hobby!
Office Manager: 0307995981 | Jap Coach/Eigenaar 0630027790 | Francis Coach 0633090771

Lid worden van het sociale platform Ego Centralis

Wij hebben het meest sociale platform van Nederland ontwikkeld. Als hulpvrager maar ook als professional kan je gratis of betaald lid worden. Het platform is bedoeld voor lotgenoten contact, het stellen van hulpvragen, het krijgen van sociale contacten, het openen van een privé spreekkamer, het delen van kennis (professional), vragen over casuïstiek en nog veel meer. Klik snel op de knop voor meer informatie!