Regio Utrecht & Landelijk

Persoonlijke Coaching gericht op jou!

De vraag is niet of, maar wanneer jij gaat praten met een coach.

Coaching voor jouzelf!

Persoonlijke Coaching

Heb je vragen maar kan je de antwoorden niet vinden?

Zit je in de knoop met iets of zijn er patronen?

Wil je meer structuur in je leven?

Het kruispunt van het leven en nu?

In eigen kracht gaan staan!

De eigen talenten ontdekken en beter toepassen!

Wat is persoonlijke coaching?

Soms lijkt de wereld een doolhof. Je doet je uiterst best om eruit te komen maar je loopt vast. Je voelt je alleen in je zoektocht naar de uitgang maar telkens loop je vast. De coaches van Ego Centralis helpen je graag door het doolhof. Niet door de uitgang te wijzen maar om tijd en ruimte te nemen om over keuzes na te denken.  Ook door samen rond te kijken in het doolhof en de mooie plekjes daarvan te zien en te ontdekken. Persoonlijke coaching is voor heel veel problemen/vragen toepasbaar.

Hoe ben je op deze pagina gekomen?

Ervaar je momenteel iets in jouw leven waarvan je niet zo goed weet wat je er mee aan moet?  Zit alles  tegen en zou je graag willen dat dit gaat veranderen?  Je ervaart veel verdriet en je bent geblokkeerd om het positieve weer te zien. Soms heb je vragen maar de antwoorden komen maar niet en soms zijn er blokkades of hindernissen waar je maar niet door of omheen kan komen. Dan ben je hier aan het goede adres.

Ben je momenteel betrokken bij iemand die worstelt met vraagstukken en/of problemen? Daarnaast kan je als betrokkenen zelf wel behoefte hebben aan meer duiding en structuur omdat je door de situatie van een ander persoon zelf kopje onder dreigt te gaan.

Bij de coaches van Ego Centralis sta jij centraal. Samen met jou gaan wij op zoek  naar de juiste bestemming en steunen wij jou waar wij maar kunnen. De coaches van Ego Centralis zijn een uitstekende manier om samen te onderzoeken wat de gewenste plek is waar jij uit zou willen komen. Zij willen graag als jouw gids dienen om jou van dit punt naar de plek te brengen waar jij jezelf weer fijn voelt. De coaching is dus erg gericht op de persoon.

Jezelf zijn en je krachtig voelen zijn belangrijke ingrediënten voor een positief en gezond leven. Persoonlijke coaching kan je daarbij helpen. 

Onze coaches staan  voor je klaar en zullen samen met jou de zoektocht aangaan. Een zoektocht die pas ophoudt als jij op jouw juiste bestemming bent gekomen. Persoonlijke coaching is volledig gericht op jou! Dat maakt het tot een uniek proces. Soms spiegelen, soms confronteren, welke coachingstechiek wij ook gebruiken respect staat voorop.

Ook voor mensen met problemen/belevenissen binnen het autistisch spectrum zijn onze coaches  inzetbaar. Zij helpen jou graag met het aanbrengen van structuur, het uitwerken van een planning en het duiden van de toekomst. Zij helpen jou (weer) op de rit, nemen jou bij de hand en zullen met doorvragen en empathie hun kennis aanwenden om te zorgen dat jij vanuit jezelf weer opstart.

De coaches van Ego Centralis zijn er wanneer u ze nodig hebt. Zij zijn er zo vaak en zolang als u dat nodig hebt. Gaat het goed dan heeft u ons niet nodig. Heeft u ons (weer) nodig dan zijn wij er.

Persoonlijk coaching is er voor iedereen die problemen ervaart in het dagelijkse leven. Voor zowel de hulpvrager als ook de betrokkenen in diens omgeving. Omdat Ego Centralis beseft dat wanneer emoties en tijd ontploffen en alles om je heen letterlijk lijkt stil te staan, het bieden van een schouder en steun voor iedereen belangrijk is.

Alles begint met een kennismaking om te kijken of er een klik en vertrouwen is. 

Heb je vragen? Wil je kennismaken? Bel ons, of vul het contactformulier in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!

De vertaling van Coach is een voertuig wat iemand van de ene plek brengt naar de plek waar deze persoon wil zijn. Persoonlijke coaching bieden wij voor die mensen die levensvragen hebben, zich willen verbeteren, persoonlijke groei zoeken, etc Zullen we een keer kennismaken?
Ego Centralis Voorstellen
Ego Centralis -> Wij brengen je graag van hier naar waar je wil zijn.
Office Manager: 0307995981 | Jap Coach/Eigenaar 0630027790 | Francis Coach 0633090771

Lid worden van het sociale platform Ego Centralis

Wij hebben het meest sociale platform van Nederland ontwikkeld. Als hulpvrager maar ook als professional kan je gratis of betaald lid worden. Het platform is bedoeld voor lotgenoten contact, het stellen van hulpvragen, het krijgen van sociale contacten, het openen van een privé spreekkamer, het delen van kennis (professional), vragen over casuïstiek en nog veel meer. Klik snel op de knop voor meer informatie!