Regio Utrecht & Landelijk
Ego Centralis

Joomla/WordPress specialist en ICT tovenaar

joomla wordpress ict tovenaar

De laatste maanden zijn wij achter de schermen heel druk geweest om alles te realiseren om aan de slag te kunnen gaan met ons bedrijf Ego Centralis. We hebben hiervoor een website gebouwd en ook gezorgd dat het Orakel online gereed zou staan. Nu wordt het voor ons tijd om ons meer te gaan richten op de praktische uitvoering van ons bedrijf en dat slokt enorm veel uren op. Het wordt voor ons lastig om ook de website en het orakel te beheren en nog lastiger om nieuwe ideeën te implementeren of te programmeren. Nu zijn wij in het verzinnen van leuke ideeën heel erg goed alleen hebben wij dus voor de uitvoering een “Joomla/Wordpress specialist en ICT Tovenaar” nodig.

Voor het bijhouden en verder uitbouwen van onze Joomla en WordPress websites zijn wij op zoek naar een ICT tovenaar.

joomla wordpress tovenaar

Op dit moment zoeken wij naar mensen die samen met ons de schouders willen zetten onder alles wat te maken heeft met de ict rondom onze organisatie. Omdat wij een beginnend bedrijf zijn met een enorme groei potentie zoeken wij iemand die mee wil groeien met onze organisatie. In eerste instantie gaat het om veel inzet voor een kleine vergoeding en naarmate ons bedrijf groeit zal het gaan om veel inzet voor een riante vergoeding. Eigenlijk zoeken wij iemand die het hobbymatig geweldig vind om onmogelijke projecten op een website te kunnen realiseren en vanuit die passie wil doorgroeien naar de functie hoofd ICT en Sociale media.

Wij zoeken iemand die stevig genoeg is om onze ideeën af te kraken en ze om te vormen tot realiseerbare en uitvoerbare projecten. Iemand die net als ons een enorme berg passie in huis heeft en die het enorm leuk vind om unieke projecten te realiseren die het doel hebben om de zorg in Nederland weer menselijk te maken. Iemand die onze visie deelt en dat kan verwoorden middels onze website en het orakel. Eigenlijk is de persoon die wij zoeken de spil waar heel veel om gaat draaien.

Wat verwachten wij van deze persoon?

Jij kan werken met WordPress en Joomla. Op een wat dieper niveau als de standaard gebruiker zodat je ons kan helpen met scripts schrijven, hooks aanspreken, api’s kan implementeren en functionaliteit van plugins kan verbeteren of deze zelf kan schrijven. Je hebt verstand van Mysql databases, javascript, php, json en dat soort dingen. Je weet de weg in Buddypress, bbpress en kan daar ook grote modificaties in aanbrengen of zelf dingen creëren. Het is zeer belangrijk dat je verstand hebt van de Fabrik plugin in Joomla of dat jij het in je hebt om dit heel snel te doorgronden zodat je ons hiermee kan helpen. Je kan overweg met Elementor, Nieuwsbrieven, Seo en website optimalisatie.

Kortom we zoeken een echte allrounder die ICT ademt en droomt.

Wat bieden wij deze persoon:

In eerste instantie zullen wij onze ICT held vragen om kleine klussen uit te voeren om in ieder geval de functionaliteit van onze website te verbeteren en de snelheid te waarborgen. Al vrij snel zullen de opdrachten wat complexer worden omdat wij meer functionaliteit gaan verwachten van onze websites. Dit zullen wij in eerste instantie doen op basis van een vergoeding per uur die in samenspraak afgesproken zal worden. Wanneer wij ons bedrijf gestart hebben en onze cliëntenbasis gaat groeien dan gaan wij natuurlijk direct om de tafel om afspraken te maken over meer vaste werktijden en een betere vergoeding

Je gaat werken in een mensen omgeving waar hulpverlenen, coachen en saamhorigheid echte kernpunten zijn. Samen met ons ga je fungeren als buffer tussen de hulpverlener en de hulpvrager en samen gaan wij zorgen dat dit voor iedereen gewoon weer een prettige situatie gaat worden. Samen met ons ga je kijken hoe wij moeten koppelen aan verschillende gemeentes en hoe wij de juiste informatie bij onze cliënten kunnen krijgen en aangesloten coaches.

Je gaat werken met 2 enorme idealisten die in jargon ook wel vak idioten worden genoemd. Vol met passie en een enorme drive om in een paar jaar uit te groeien tot een toonaangevend zorg bedrijf waar heel Nederland graag mee wil samenwerken. Samen gaan wij de aankomende jaren hele mooie dingen beleven!

Ben jij onze ict tovenaar en hou jij van een uitdaging?

Natuurlijk snappen wij dat deze vacature heel vaag en abstract kan overkomen. Wij zijn op zoek naar een specifiek type mens en denken dat deze persoon gaat reageren op de bovenstaande tekst. Het is voor ons nu onmogelijk om iemand direct in vaste loondienst te nemen maar wij kunnen wel beloven dat onze tovenaar mee zal groeien met de groei van onze organisatie.

Neem aub contact met ons op zodat we een gesprek aan kunnen gaan. Gebruik hiervoor onderstaand formulier!!

Algemeen Email Formulier coach2coach

Contactpersoon:


.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit wil je ook lezen

Lid worden van het sociale platform Ego Centralis

Wij hebben het meest sociale platform van Nederland ontwikkeld. Als hulpvrager maar ook als professional kan je gratis of betaald lid worden. Het platform is bedoeld voor lotgenoten contact, het stellen van hulpvragen, het krijgen van sociale contacten, het openen van een privé spreekkamer, het delen van kennis (professional), vragen over casuïstiek en nog veel meer. Klik snel op de knop voor meer informatie!

Onze diensten:

Onze keurmerken

Dit wil je ook lezen

Heb je vragen? Wil je kennismaken? Bel ons, of vul het contactformulier in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Hoi, ik ben Han. Je hebt net een artikel gelezen van Ego Centralis. Ik hoop dat je dit een interessant artikel vond. Wij doen regelmatig updates en hopen dat je nog eens terug komt. Neem gerust contact op!
voorstellen
Han Coster Eigenaar / Coach
0626396505
Hoi ik ben Jap. Door onze artikelen en updates hopen we veel mensen te informeren. Leuk dat je hebt zitten lezen. Een reactie wordt op prijs gesteld en delen ook. Neem gerust contact op!
voorstellen
Jap van Nuijs Eigenaar / Coach
0630027790