Regio Utrecht & Landelijk
Ego Centralis

Ons Orakel – ben jij al lid met jouw onderneming?

onderneming Orakel

Met jouw onderneming wil je het liefst hulpverlenen of coachen!

Veel mensen die willen gaan hulpverlenen of coachen doen dat vanuit een ideaal. Ze willen graag klaarstaan voor hun medemens en hen helpen om iets moois uit hun leven te halen. Dit stukje is waar iedereen in zijn / haar onderneming blij van wordt en eigenlijk het liefste enkel aan werken. Helaas in de praktijk blijkt dat er veel meer op de onderneming afkomt en dat zorgt regelmatig voor stress en soms zelfs voor wanhoop.

Want, er wordt verwacht dat er verslaglegging gedaan wordt. Er moeten zorgplannen geschreven worden. Er zullen facturen gestuurd moeten worden. Hier en daar zullen er evaluatie verslagen geschreven moeten worden. Wanneer er gewerkt wordt met personeel dan zal er hier ook het een en ander van bijgehouden moeten worden. Het is belangrijk dat de cliënten administratie op orde is. Het versturen van een nieuwsbrief kan ook helpen. Vaak zijn er meerdere tarieven waarmee gewerkt wordt. Wordt de ene cliënt betaald uit pgb zonder btw of vanuit de zin zonder btw of betaald de cliënt zelf de factuur met btw. Allemaal verschillende vormen van registratie en facturatie die ook direct goed moeten gaan. Bovenal wordt er ook verwacht dat er een bepaalde kwaliteitsnorm gehanteerd wordt en wordt er vanuit de overheid verwacht dat er verschillende aspecten goed gemonitord moeten worden.

Helaas gaat het niet enkel over hulpverlenen en dat maakt het soms wat lastig.

Wij van Ego Centralis liepen ook tegen al deze extra werkzaamheden aan. Wij hadden alleen het geluk dat onze onderneming de beschikking heeft over het Orakel. Een zeer handige tool die ooit ontwikkeld is om de administratieve handelingen binnen een enkel bedrijf af te handelen. Deze tool hebben wij nu zo omgebouwd dat iedere zorg onderneming hier gebruik van kan maken.

Stel je voor, 1 handige plek waar je al deze handelingen kan doen, zonder te verzanden in een chaos. Al je cliënt gegevens op een rijtje, al je uren goed geregistreerd, facturen klaar met 1 druk op de knop en nog meer prachtige functionaliteit tot je beschikking. Deze tool is geschikt voor een zzp onderneming maar ook voor ondernemingen met personeel of onderaannemers.  Eigenlijk is het orakel voor iedere onderneming onmisbaar en zorgt voor heel veel gebruikers gemak.

Alles wat nodig is, dat is al uitgevonden en staat geheel tot de beschikking van de onderneming met een lidmaatschap. Het brief papier is zelfs voorzien van je eigen logo en adres gegevens. Er zijn verschillende rollen zodat er een verschil gemaakt kan worden tussen medewerker of manager. Het registreren van je uren of het doen van verslaglegging wordt gecontroleerd en je krijgt een email wanneer je dit niet tijdig hebt gedaan. Door het bundelen van al deze activiteiten in 1 orakel helpen wij de ondernemer meer tijd over te houden om dat te doen waar de passie ligt. Namelijk hulp verlenen.

Om de kosten hoef je het niet te laten!

Vanaf 25 euro per maand heb je al toegang tot ons orakel. Je krijgt de beschikking over alle functionaliteit die nodig is om de algehele bedrijfsvoering en verplichtingen te stroomlijnen. Dit lidmaatschap is voor een ongelimiteerd aantal klanten en 5 personeelsleden. Wil je meer personeelsleden aansluiten dan kan dit ook alleen dan wordt het lidmaatschap ietsje duurder. Ook is er de mogelijkheid voor het aanschaffen van extra modules maar die zijn meer bedrijfsspecifiek en gestoeld op maatwerk.

Het is vrij eenvoudig om lid te worden voor een onderneming. Even een formulier invullen en binnen 24 uur ontvang je de inlog gegevens zodat je aan de slag kan gaan. Uiteraard is een goed functionerende helpdesk goed vindbaar en helpen onze medewerkers graag om eventuele onduidelijkheden te verduidelijken. 

Natuurlijk kan je er ook eerst meer over lezen of voordat je beslist je vragen stellen. Maak onderstaand je keuze!! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit wil je ook lezen

Lid worden van het sociale platform Ego Centralis

Wij hebben het meest sociale platform van Nederland ontwikkeld. Als hulpvrager maar ook als professional kan je gratis of betaald lid worden. Het platform is bedoeld voor lotgenoten contact, het stellen van hulpvragen, het krijgen van sociale contacten, het openen van een privé spreekkamer, het delen van kennis (professional), vragen over casuïstiek en nog veel meer. Klik snel op de knop voor meer informatie!

Onze diensten:

Onze keurmerken

Dit wil je ook lezen

Heb je vragen? Wil je kennismaken? Bel ons, of vul het contactformulier in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Hoi, ik ben Han. Je hebt net een artikel gelezen van Ego Centralis. Ik hoop dat je dit een interessant artikel vond. Wij doen regelmatig updates en hopen dat je nog eens terug komt. Neem gerust contact op!
voorstellen
Han Coster Eigenaar / Coach
0626396505
Hoi ik ben Jap. Door onze artikelen en updates hopen we veel mensen te informeren. Leuk dat je hebt zitten lezen. Een reactie wordt op prijs gesteld en delen ook. Neem gerust contact op!
voorstellen
Jap van Nuijs Eigenaar / Coach
0630027790