Regio Utrecht & Landelijk
Ego Centralis

2022 een nieuw jaar waarin wij ook weer voor jou klaarstaan

2022

Na een mooi 2021 is het tijd om vooruit te kijken naar 2022

Allereerst iedereen natuurlijk alle mooie wensen voor het komende jaar die wij maar kunnen verzinnen. Tegelijkertijd zijn wij het er onszelf ook bewust van dat deze wens voor sommigen helemaal niet zo fijn klinkt.  Ook voor die mensen wensen wij dat het komende jaar 2022 toch uiteindelijk mag uitgroeien tot een fijner en meer stabieler jaar.

Ondanks dat een nieuw jaar door velen gebruikt wordt als een nieuw begin zijn er helaas ook mensen die al wat langer met hun ziel onder de arm lopen. Zij geloven niet altijd meer in een nieuw begin omdat zij liever zouden willen zien dat het oude afgesloten of opgelost gaat worden. Ook zijn er nog steeds heel veel mensen met levensvragen, vastzittende patronen of andere problemen.

Middels dit artikel willen wij iedereen laten weten dat wij nog plek hebben voor hulpvragers in onze begeleiding en/of coaching trajecten. Op dit moment is er geen wachtlijst dus we kunnen nagenoeg direct aan de gang mocht dit nodig zijn. Voor de hulpvrager is dit fijn om te weten want nog langer wachten is nooit fijn. Voor de professional is dit ook fijn om te weten want dan kunnen ze in 2022 direct mensen plaatsen zodat ze niet perse op een wachtlijst hoeven te staan.

Als we in 2022 nu eens gaan zorgen voor meer stabiliteit en welbevinden!

Onze specialisaties liggen op het gebied van zijnsoriëntatie, trauma, autisme en crisis interventie. Daarnaast doen wij ook veel aan overbruggingszorg. Dit is voor die hulpvragers die op een wachtlijst komen te staan zodat ze later wanneer er plek is uiteindelijk behandeld kunnen worden.  Wij kunnen helpen bij het structureren van jouw leven, samen antwoorden zoeken op jouw vragen en kijken of er andere handvatten zijn om om te kunnen gaan met jouw probleem.

Onze doelstelling is om in 2022 nog meer mensen te helpen dan dat we deden in 2021. Wij willen graag met iedereen die dat nodig heeft samen kijken hoe wij de vraaggerichte zorg het beste kunnen invullen. Tenslotte is het voor onze cliënten belangrijk dat zij het idee hebben een maatkostuum aangemeten krijgen zodat het allemaal ook precies past.

Nu is het belangrijk dat jij de hulpvrager de eerste stap durft te zetten door contact met ons op te nemen. Samen kunnen we dan goed bekijken wat er precies speelt en welke oplossingen jij zelf zo voor je ziet. Jouw kracht samen met onze expertise gebundeld zal de leidraad zijn op weg naar een betere/fijnere/stablielere jij. Uiteindelijk bepaal jij natuurlijk zelf welke sleutels je om zou willen draaien en kunnen wij je helpen de juiste sleutelgaten te vinden.

Coaching / (specialistische) begeleiding / overbruggingszorg

We hopen van ganser harte dat jij door het lezen van dit artikel begrijpt dat je er in 2022 niet alleen voor hoeft te staan. Wij nemen onze hulpvragers altijd zeer serieus en zullen doen wat in ons vermogen ligt om jou zo goed als mogelijk bij te staan. Dit kan zoals gezegd zijn op het gebied van coaching, begeleiding of overbruggingszorg.

Ook kan het nodig zijn dat wij je meehelpen bij het aanvragen van een financieringsvorm omdat dit nog niet geregeld is. Dienen als klankbord doen wij graag voor de hulpvrager maar ook voor mensen uit de directe omgeving. Wij denken dat niet alleen de hulpvrager een luisterend oor nodig heeft maar dat juist de mensen die dichtbij staan ook wel wat aandacht kunnen gebruiken.

Wij zijn geen 9 tot 17 uur bedrijf omdat wij vrij goed begrijpen dat problemen of vragen niet altijd te vangen zijn tijdens kantoor uren. In samenspraak met jou kijken we welke momenten het beste passend en zullen daar onze agenda (voor zover als mogelijk) op aanpassen. Wanneer wij iets niet kunnen dan zullen we dat ook eerlijk zeggen. Uiteraard verwijzen wij je dan door naar iemand die dit wel kan. Tot dat dit geregeld is zullen wij je natuurlijk niet laten barsten.

Intake gesprekken zijn bij ons in 2022 nog steeds gratis!

Ben jij benieuwd of wij wat voor jou kunnen betekenen dan begint alles met een eerste kennismaking. Dit doen wij via een intake / advies  gesprek. Dit is een mooi moment om te kijken of wij aan elkaar kunnen wennen en of er sprake is van voldoende vertrouwen.  Wij hopen in 2022 onze dienstverlening nog breder in de markt te zetten en dat jij hiervan gebruik kan maken. Wat ons betreft hoe je er niet meer alleen voor te staan dus maak gebruik van deze uitgestoken hand. 

Wil jij een kennismakingsgesprek met ons voeren? Vul dan onderstaand email formulier in. Dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op om een gesprek in the plannen.  

Wil je contact opnemen met Ego Centralis?

Vraag stellen / Opmerking plaatsen

Uiteraard doen wij onze best om binnen 24 uur te reageren.

Wij kunnen ook gebeld worden, Tel: 0302682726

Algemeen Email Formulier Coach 2 coach

Contactpersoon:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit wil je ook lezen

Lid worden van het sociale platform Ego Centralis

Wij hebben het meest sociale platform van Nederland ontwikkeld. Als hulpvrager maar ook als professional kan je gratis of betaald lid worden. Het platform is bedoeld voor lotgenoten contact, het stellen van hulpvragen, het krijgen van sociale contacten, het openen van een privé spreekkamer, het delen van kennis (professional), vragen over casuïstiek en nog veel meer. Klik snel op de knop voor meer informatie!

Onze diensten:

Onze keurmerken

Dit wil je ook lezen

Heb je vragen? Wil je kennismaken? Bel ons, of vul het contactformulier in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Hoi, ik ben Han. Je hebt net een artikel gelezen van Ego Centralis. Ik hoop dat je dit een interessant artikel vond. Wij doen regelmatig updates en hopen dat je nog eens terug komt. Neem gerust contact op!
voorstellen
Han Coster Eigenaar / Coach
0626396505
Hoi ik ben Jap. Door onze artikelen en updates hopen we veel mensen te informeren. Leuk dat je hebt zitten lezen. Een reactie wordt op prijs gesteld en delen ook. Neem gerust contact op!
voorstellen
Jap van Nuijs Eigenaar / Coach
0630027790