Regio Utrecht & Landelijk
Ego Centralis

Brainstorm avonden Storm in mijn kop

brainstorm

De Brainstorm avonden van Ego Centralis gaan weer van start!

Ontzettend goed nieuws natuurlijk. De Brainstorm avonden van Ego Centralis starten vanaf eind oktober. Iedereen die daar bij wil zijn kan zich vanaf nu aanmelden. Deze avonden zijn georganiseerd voor mensen die in het dagelijkse leven aanlopen tegen problemen. Wellicht omdat zij te kampen hebben met depressies of autisme. Of, omdat zij ADHD hebben of gewoon chaotisch zijn ingesteld. Mensen die ouders of kinderen hebben met mentale problemen. Of gewoon mensen die rondlopen met vragen en zichzelf vaak bedenken hoe hou ik mij staande in de huidige maatschappij.

De Brainstorm avonden zijn voor die mensen die de maatschappij niet meer begrijpen of denken dat de maatschappij hen niet meer begrijpt. Gedurende 10 avonden zal je met een gezellige groep mensen die hetzelfde ervaren gaan ontdekken hoe dit anders en prettiger zou kunnen. Trainingen, oefeningen, reflecteren, opdrachten en vooral het delen van ervaringen zijn terugkomende zaken tijdens deze brainstorm avonden.

Deze brainstorm avonden zullen helpen om jezelf prettiger te voelen in de huidige maatschappij maar ook om te ontdekken dat jij niet de enige bent die alles zo ervaart. Door samen te werken met een groep zal je zien dat meer mensen kampen met dezelfde gedachtes, dezelfde blokkades ervaren en ondertussen kan je andere mensen helpen door het delen van je eigen ervaring wanneer het wel lukt.

We hebben 3 verschillende Brainstorm groepen. De dinsdag- , de woensdag- en de donderdag groep. Maak je keuze!

Let op: Wanneer de eerste avond heeft plaatsgevonden maar je wil alsnog deelnemen aan een brainstorm groep dan kan dit alleen door contact met ons op te nemen via ons contactformulier.

Het maakt eigenlijk niet uit wie je bent en waar je vandaan komt. De doelstelling van de brainstorm avonden is jou te leren dat je er toe doet en belangrijk mag zijn. Door samen te kijken naar obstakels en problemen zal je ervaren dat er altijd een mooie oplossing voor is.  In de groep is sprake van een grote mate van vertrouwelijkheid. Vaak, doen mensen leuke nieuwe sociale contacten op en dat wordt als heel prettig ervaren.

Alles begint uiteraard met een eerste stap. Dat is in dit geval jezelf aanmelden en daarna ook echt verschijnen. Je zal ontdekken dat de rest dan als een mooi avontuur bijna vanzelf gaat.  Wij zouden het natuurlijk erg leuk vinden wanneer je onze brainstorm groepen ook onder de aandacht brengt van mensen in jouw netwerk.

Wij hopen jullie te zien op onze brainstorm avonden.  Tot dan!! Mocht je eerst nog vragen hebben dan kan je ons Contactformulier gebruiken.

De brainstorm groepen zijn er voor die mensen die meer van zichzelf willen leren maar ook van anderen.

brainstorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit wil je ook lezen

Lid worden van het sociale platform Ego Centralis

Wij hebben het meest sociale platform van Nederland ontwikkeld. Als hulpvrager maar ook als professional kan je gratis of betaald lid worden. Het platform is bedoeld voor lotgenoten contact, het stellen van hulpvragen, het krijgen van sociale contacten, het openen van een privé spreekkamer, het delen van kennis (professional), vragen over casuïstiek en nog veel meer. Klik snel op de knop voor meer informatie!

Onze diensten:

Onze keurmerken

Dit wil je ook lezen

Heb je vragen? Wil je kennismaken? Bel ons, of vul het contactformulier in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Hoi, ik ben Han. Je hebt net een artikel gelezen van Ego Centralis. Ik hoop dat je dit een interessant artikel vond. Wij doen regelmatig updates en hopen dat je nog eens terug komt. Neem gerust contact op!
voorstellen
Han Coster Eigenaar / Coach
0626396505
Hoi ik ben Jap. Door onze artikelen en updates hopen we veel mensen te informeren. Leuk dat je hebt zitten lezen. Een reactie wordt op prijs gesteld en delen ook. Neem gerust contact op!
voorstellen
Jap van Nuijs Eigenaar / Coach
0630027790