Regio Utrecht & Landelijk
Ego Centralis

Heugelijk feit: 3 mei officiële opening Ego Centralis

opening

Dames en heren, jongens en meisjes plus alle anderen. Wij zijn supertrots om kenbaar te maken dat wij vanaf 3 mei 2021 officieel van start gaan met Ego Centralis. Een bedrijf waar vooral ik centraal zal staan. Ik als zorgvrager, ik als zorgverlener en eigenlijk wij allemaal samen. Door de huidige corona situatie is de opening helaas niet fysiek te regelen. Dat mag de pret voor ons natuurlijk niet drukken. We gaan er voor en hebben verschrikkelijk veel mooie plannen die wij in de aankomende maanden aan jullie willen presenteren.

Na maanden lang brainstormen, plannen, bedenken, praten, discussiëren en alles nog een keer doen hebben wij een bedrijfsconcept ontwikkeld. Hier zijn wij nu al trots op. Direct na de opening van ons bedrijf heten wij alle zorgvragers, betrokkenen, professionals en zorgverleners van harte welkom. Wij nodigen u graag uit om met ons een oriënterend gesprek aan te gaan. Het lijkt ons super motiverend om samen te verkennen welke inzet/zorg er gewenst is. Van daaruit met zijn allen keer op keer te zorgen voor een perfect passend maat kostuum.

De voorbereiding voor de opening was een super motiverend proces.

Van aanbod gerichte zorg waar de hulpverlener en hulpvrager maar in moeten passen willen wij de omslag maken naar vraaggerichte zorg. Ieder mens is namelijk uniek, ieder probleem is anders en ieder obstakel voelt verschillend. Daarom is het wat ons betreft zeer belangrijk dat wij gaan vertoeven in de beleefwereld van de zorg vrager omdat deze ons het beste kan vertellen wat nodig is.

1 van de redenen dat wij de opening van dit bedrijf zo mooi vinden is dat wij los willen gaan van de systeemwereld die bestaat uit protocollen, richtlijnen, beleid en anderszins moeilijkheden veroorzakende regelgeving. Wij hebben gezien de afgelopen jaren dat hiermee de situatie vaak meer onder druk komt te staan en niet helpend is in veel situaties. Natuurlijk zijn deze regels en moeten wij onszelf hieraan houden. Toch, weten wij zeker dat dit ook op een andere manier kan die voor alle partijen prettiger zal zijn.

De systeem wereld versus de beleef wereld, dat is 1 groot verschil.

Belangrijk om te weten is bijvoorbeeld dat wij met ons “Tussenpaus” product in de overbruggingszorg gaan zitten. Weg met die lastige wachtlijsten en direct aan de slag om te voorkomen dat de situatie verergerd word. Natuurlijk voor een goede doorverwijzing is het logisch dat dit niet stel op sprong gerealiseerd kan worden. Echter, het wachten hierop is verschrikkelijk lastig.

Na de opening gaan wij ook direct aan de slag met persoonlijke coaching, trainingen, workshops, masterclasses voor hen die dat nodig hebben. Kennis vergroten, belastbaarheid verstevigen en vooral mensen in hun eigen kracht zetten. Dit begint al op onze website waar mensen toegang kunnen krijgen tot een uitgebreid forum, persoonlijke profiel pagina en nog veel meer.

Onze website / het platform is speciaal ontwikkeld voor zorgvragers en zorgverleners.

Voor de hulpverleners/professionals bieden wij coach2coach trajecten, masterclasses, intervisie & supervisie en ons zeer goed uitgewerkte orakel platform. Dit platform is voor de professional erg belangrijk wanneer er gewerkt wordt met keurmerken en grote kwaliteit. Voor de zorgverlener en de professional begint de reis ook al op onze website. Met diverse lidmaatschappen bieden wij de mogelijkheid om in contact te komen met collega’s, cliënten en betrokkenen. Een grote database zal gevuld gaan worden met kennis en samen gaan wij kijken hoe wij juist het wiel niet opnieuw moeten uitvinden. Wel zo gemakkelijk want het leven is al druk zat.

Kortom wij gaan ervan uit dat door de opening van Ego Centralis een nieuwe frisse wind zal gaan waaien in heel Nederland. Nu al worden wij overstelpt met positieve reacties en dat zal vanaf 3 mei alleen maar beter worden. Wij nodigen iedereen uit die op wat voor manier dan ook betrokken is bij de Zorg in Nederland zichzelf aan te sluiten bij onze website. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de zorg weer leuk word en dat iedere ik afzonderlijk weer centraal zal staan.

Jap & Han

One thought on “Heugelijk feit: 3 mei officiële opening Ego Centralis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit wil je ook lezen

Lid worden van het sociale platform Ego Centralis

Wij hebben het meest sociale platform van Nederland ontwikkeld. Als hulpvrager maar ook als professional kan je gratis of betaald lid worden. Het platform is bedoeld voor lotgenoten contact, het stellen van hulpvragen, het krijgen van sociale contacten, het openen van een privé spreekkamer, het delen van kennis (professional), vragen over casuïstiek en nog veel meer. Klik snel op de knop voor meer informatie!

Onze diensten:

Onze keurmerken

Dit wil je ook lezen

Heb je vragen? Wil je kennismaken? Bel ons, of vul het contactformulier in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Hoi, ik ben Han. Je hebt net een artikel gelezen van Ego Centralis. Ik hoop dat je dit een interessant artikel vond. Wij doen regelmatig updates en hopen dat je nog eens terug komt. Neem gerust contact op!
voorstellen
Han Coster Eigenaar / Coach
0626396505
Hoi ik ben Jap. Door onze artikelen en updates hopen we veel mensen te informeren. Leuk dat je hebt zitten lezen. Een reactie wordt op prijs gesteld en delen ook. Neem gerust contact op!
voorstellen
Jap van Nuijs Eigenaar / Coach
0630027790