Regio Utrecht & Landelijk

Echte sociale media zakelijk

Vergroot netwerk en kennis

Deel wat je denkt en vraag wat je wil weten.

Een eigen profiel voor iedereen

Zie direct hulpvragen waarop jij kan antwoorden

Bespreken casuïstiek en eigen inbreng

Al jouw hulpvragers centraal in jouw eigen spreekkamer

Krijgen van kennis en hier je voordeel mee doen.

verbinding maken en netwerk vergroten

Nieuwe cliënten vinden zonder gedoe,

Het zakelijk lidmaatschap

Het zakelijk lidmaatschap is voor hulpverleners, professionals, artsen, psychiaters, e.d. Door lid te worden van Ego Centralis krijg je toegang tot onze sociale media. Afhankelijk van welk lidmaatschap je kiest krijg je extra functionaliteit. Uiteraard begint alles met een gratis lidmaatschap. 

De bedoeling is de hulpvrager te verbinden aan de professional. Hierdoor ontstaat er vraagstelling en beantwoording. Support in lotgenoten contact. Het delen van kennis. Het gratis maken van reclame.  Kijk aub naar onderstaande lidmaatschappen en maak je keuze. Later kan je altijd nog je zakelijk lidmaatschap upgraden of down graden. Het lidmaatschap is per maand opzegbaar. 

Let op: er zijn 4 verschillende lidmaatschappen zakelijk.

Gratis lidmaatschap professional/hulpverlener zakelijk

Gratis lidmaatschap professional/hulpverlener Alles begint bij een gratis lidmaatschap om toegang te krijgen tot meer functionaliteit op onze website. Door gratis lid te worden krijgt u toegang tot een persoonlijk profiel, diverse fora en kunt u in contact komen met een groot netwerk van collega’s en cliënten. Om te wennen starten veel professionals met een gratis account.

 • Persoonlijke profiel pagina waar u uzelf kunt presenteren.
 • Toegang tot de ontmoethoek om nader kennis te maken.
 • Toegang tot onze bibliotheek in opbouw voor meer kennis
 • Toegang tot het lotgenoten forum.
 • Toegang tot de spreekkamers van cliënten.
 • Kennis vergroten op een eenvoudige manier.
Uiteraard hopen wij veel van u terug te lezen op ons forum. Daarnaast nodigen wij u van harte uit om onze blogs en nieuws sectie regelmatig door te lezen. Uiteraard hopen wij dat u weldra besluit uw lidmaatschap te verhogen. Dit kunt u doen via uw persoonlijke profiel.

Gratis

Basis lidmaatschap professional/hulpverlener zakelijk

Dit lidmaatschap zorgt voor meer toegang op onze website. Het stelt u als hulpverlener/professional in staat om uw kennis te vergroten en makkelijker in contact te komen met toekomstige cliënten. U kunt vrienden maken en prive berichten sturen. Plus u krijgt naast de functionaliteit van het gratis lidmaatschap toegang tot:

 • Ons kent ons -> Lotgenoten fora voor diepgaand contact
 • Het prikbord -> Hulpvragen en oproepjes van cliënten
 • De ontmoeting -> Ontmoet nieuwe mensen en vergroot uw netwerk.
 • Gilde kamer -> Plek voor zorgverleners om hulp aan elkaar te vragen
 • Academia ->  Casuïstiek & discussie, Methodes en modellen.
 • Biblioteek -> Plek met artikelen en naslag over de zorg.
Als zorgverlener kunt u reageren op oproepjes van hulpvragers en uw diensten aanbieden. Vind u via Ego Centralis een nieuwe cliënt dan rekenen wij 10 % van uw factuurkosten. Deze worden aan u gefactureerd en Ego Centralis factureert bij de juiste instantie.

10 € per maand

Premium lidmaatschap professional / hulpverlener zakelijk

Behalve de mogelijkheden van het basis abonnement krijgt u hier een ondersteuning bij het inrichten van kwaliteit in uw organisatie. Voor veel kleine organisatie is kwaliteit van de processen rondom de zorg vaak niet een prioriteit. Toch is kwaliteit vereist voor opdrachten en verbetert het ook de processen. Bij dit abonnement helpen wij de zorgondernemer op weg naar een betere kwaliteit. Zo houden onze medewerker eenmaal per jaar een online audit waar middels een vragenlijst gecheckt wordt hoe de basis kwaliteit van de organisatie is ingericht. Ook wordt er 1 keer per jaar een check gedaan op een beschreven proces.

 • 1 online audit per jaar
 • 1 kwaliteitscheck op één proces per jaar.
 • 1 kwaliteitscheck  op één document per kwartaal
 • 1 online privacy check per jaar.
 • Aanmaken persoonlijke spreekkamer voor overleg.
 • Toegang tot alle fora!
Documenten zijn onvermijdelijk binnen de zorg, begeleidingsplannen, evaluatie verslagen, brieven naar instanties en ga zo maar door. Het kwaliteits-managementsysteem van Ego Centralis beschikt over hulpmiddelen voor het maken van onder andere begeleidingsplannen en evaluatieverslagen die meermaals gecomplimenteerd zijn door instanties. Bij dit abonnement kunt een keer per jaar een document insturen voor een kwaliteitscheck. Als laatste wordt er ook een keer per jaar een check gedaan op de regels van de privacy wetgeving.

Na elke check of audit maakt Ego Centralis een rapport met bevindingen en aanbevelingen.

15 € per maand

Vip lidmaatschap professional / hulpverlener zakelijk

Dit lidmaatschap is bedoeld voor de professional/hulpverlener of zakelijke partner die graag werkt conform de huidig gestelde kwaliteits eisen. U bent voornemens te gaan werken met keurmerken of u wilt deze op een goede manier in stand houden. Daarnaast wilt u graag in contact komen met nieuwe cliënten maar ook uw netwerk vergroten met gelijkwaardige collega’s in een landelijk netwerk. Dit lidmaatschap is dan precies wat bij u past. Naast alle functionaliteit van de vorig beschreven lidmaatschappen ontvant u bij het afsluiten van dit lidmaatschap toegang tot ons paradepaardje: Hier lees je meer over na het afsluiten lidmaatschap

 • Toegang tot het Orakel
 • Al uw administratieve taken netjes bij elkaar
 • Verslaglegging gekoppeld aan de cliënt en beschikking
 • Geautomatiseerde facturatie voor Zin, pgb en BTW klanten
 • Totaal geautomatiseerde workflow voor u en uw medewerkers.
 • 1 audit per jaar op locatie plus verschillende kwaliteit checks
Ons paradepaardje. Als ondernemer krijg je de beschikking over het orakel. Een maatwerk kwaliteitssysteem dat samen met jou wordt ingericht naar de aard en de wensen van jouw organisatie. Klantenadministratie, verslaglegging, rapportages en facturering het Orakel helpt je daarbij. Urenregistratie, verlofregistratie en nog veel meer. Het Orakel zorgt ervoor dat u als (kleine) zorgondernemer voldoet aan bijna alle eisen voor certificering. Eventueel uit te breiden met risicoprofielen, agressie meldingen en zintuigelijke onderzoeken.

Uiteraard zullen wij u begeleiden en helpen zodat u op de goede manier wegwijs wordt.

25 € per maand

Heb je vragen? Wil je kennismaken? Bel ons, of vul het contactformulier in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Hoi ik ben Jap. Kennisdelen en netwerk vergroten is voor iedereen fijn. Het is mooi te zien hoe hulpvrager en hulpverlener bij elkaar komen. Het lijkt me leuk om mij te verbinden met je. Wil je meer weten?
Ego Centralis Voorstellen
Ego Centralis -> Ook zakelijk is ons sociale netwerk echt sociaal!
Office Manager: 0307995981 | Jap Coach/Eigenaar 0630027790 | Francis Coach 0633090771