Regio Utrecht & Landelijk
Ego Centralis

Mooie ontwikkelingen en groei

Mooie ontwikkelingen gaande!

Mooie ontwikkelingen en groei willen wij natuurlijk delen!

Als het goed is hebben jullie allemaal meegekregen dat wij vanaf januari een nieuwe medewerker hebben. Deze coach heeft mooie ontwikkelingen door gemaakt en werkt inmiddels helemaal zelfstandig. Als ambulant begeleider en persoonlijk coach is zij een absolute aanwinst voor Ego Centralis geworden. Vanuit de cliënten krijgen wij veel positieve feedback en dat maakt ons natuurlijk erg trots.

Ondertussen gaat de groei van Ego Centralis gestaag door. De ontwikkelingen op het gebied van nieuwe cliënten is erg positief. Hierdoor zijn wij momenteel aan het uitkijken naar een nieuwe medewerker zodat wij onze groei door kunnen laten zetten. Maandag 24 mei hebben wij een oriënterend gesprek met iemand en onze verwachtingen zijn hoog gespannen omdat wij denken weer een mooie match te hebben.

Ontwikkelingen HKZ en klantentevredenheid

Vorig jaar zijn wij HKZ gecertificeerd geworden. Dit was toen natuurlijk een heugelijk feit en daar waren we erg blij mee. Dit jaar, de afgelopen maand kregen wij onze vervolg audit voor Ego Centralis. Ondanks dat wij keihard hebben gewerkt aan onze kwaliteit, onze protocollen en de meetbaarheid daarvan toch een spannend moment. Nou, de auditor had 1 klein puntje en dat was hoe wij onze vooruitgang en ontwikkelingen hadden vastgelegd in onze organisatie beoordeling. Dit was iets te beknopt maar niet rampzalig. Dit hebben we aangepast en inmiddels weten we het zeker. We zijn weer HKZ gecertificeerd! Hoe mooi is dat.

Ontwikkelingen rondom HKZ

Om de ontwikkelingen bij onze cliënten vast te leggen hebben wij een klanten tevredenheidsonderzoek uitgevoerd. De meeste van onze cliënten hebben deze ingevuld en wij waren erg benieuwd naar het resultaat.

Wij kregen van onze cliënten een gemiddeld cijfer van 8,71. Er is antwoord gegeven op verschillende vragen zoals flexibiliteit, mate van begrip, aansluiting, ruimte emoties, bereikbaarheid, enz. Er is ruimte voor verbetering en daar gaan wij voor natuurlijk. Ook zien wij dat er een grote mate van tevredenheid is en dat hebben wij gevierd met een klein feestje.

Ontwikkelingen rondom coaching, ambulante begeleiding en IEMT.

wij kunnen oprecht zeggen dat wij het mooiste vak ter wereld uitoefenen. Er zijn zoveel mooie ontwikkelingen bij onze cliënten dat het ons iedere dag gewoon energie blijft geven. Het is uiteraard waardevol om te werken met persoonlijke groei, nieuwe mogelijkheden en een prettigere toekomst voor onze cliënten.

In de persoonlijke coaching is het een geweldige ervaring om mensen te helpen bij het vinden van antwoorden op levensvragen. Samen doorbreken we patronen en kijken hoe vastzittende overtuigingen anders kunnen worden beleefd. In de ambulante begeleiding is het erg fijn om gewoon naast onze cliënten te staan en gericht op hun vraag ons werk te kunnen doen. We zien zoveel kleine en grote stappen die onze cliënten durven nemen terwijl ze daarvoor nog dachten dat dit nooit meer mogelijk zou kunnen zijn.

Met IEMT zijn er serieuze ontwikkelingen omdat er bij onze cliënten enorm veel gebeurd. Wij zien hoe mensen afrekenen met hun trauma, zich bevrijden uit een depressie of burnout of simpelweg afrekenen met een angst waardoor zij al jaren gekweld worden. Dit is voor die mensen natuurlijk waardevol maar ook voor ons bedrijf omdat onze doelstelling is mensen verder te helpen zonder uitsluitingen.

Ontwikkelingen rondom onze persoonlijke ontwikkelingen

Dit jaar wordt er door 1 van onze coaches een opleiding afgerond. De IEMT advanced opleiding waardoor we IEMT nog breder kunnen inzetten bij nog meer mensen. Daarnaast gaat volgend jaar 1 van onze coaches de opleiding subtiel meesterschap volgen waardoor we weer met nieuwe inzichten om kunnen gaan met onze cliënten.

subtiel meesterschap

Voor de andere coaches zijn wij nog aan het onderzoeken welke ontwikkelingen voor hen belangrijk zijn. Wij stimuleren namelijk graag dat onze medewerkers zichzelf ontplooien en verbeteren. Dit is voor hen prettig, voor de cliënten prettig maar ook prettig voor Ego Centralis. Wanneer er methodieken zijn waarvan jullie denken dat die echt bij ons bedrijf passen dan horen wij die natuurlijk graag.

Ontwikkelingen rondom Ego Centralis

Op dit moment zijn wij al in een vergevorderd stadium om dit jaar nog nieuwe producten in de markt te zetten. Zo zullen wij met verschillende groepen “Brainsstorm” avonden gaan organiseren. Dit zijn avonden waar wij met zijn allen maatschappelijke thema’s gaan bespreken en gaan ontdekken bij elkaar waar de andere mens tegenaan kan lopen om vervolgens hier een oplossing voor te gaan bedenken.

Tevens gaan wij op verschillende momenten een presentatieavond organiseren met als titel “Waarom doet tie dat nu?” Wij hebben namelijk ontdekt dat wanneer er iemand kampt met mentale problemen er vaak veel onbegrip is naar het gedrag van die persoon vanuit de omgeving. Andersom is er ook veel onbegrip vanuit de persoon met problemen richting de mensen rondom hem/haar. De vraag waarom doet tie dit nu? horen wij vaak terug. Samen met betrokkenen en cliënten willen wij een antwoord vinden op die vraag en aan iedereen die dit wil leren hoe hiermee beter om te gaan is. Vanuit deze presentatieavond worden verschillende trainingen en cursussen aangeboden.

ontwikkelingen vragen waarom doet tie dat nu

Ook gaan wij vanuit Ego Centralis lezingen organiseren over Trauma. Een trauma kan iedereen overkomen (een ptss ook). Alleen, hoe ga je daar dan mee om? Wat zijn de mogelijkheden om toch verder te komen in het persoonlijke leven. We gaan praten over wat er beter niet kan gebeuren en wat wel oplossingen zullen zijn. Post traumatische groei en verwerken, welke methodes gebruiken wij daarvoor. En uiteraard, wat kunnen de bezoekers van deze lezing met onze informatie.

Zoveel mooie ontwikkelingen daar worden wij blij van.

Mocht je na het lezen van dit blog net zo enthousiast zijn zoals wij dan is dat erg prettig. Voor ons is het belangrijk dat onze cliënten zichzelf centraal gesteld voelen. Dit geldt ook voor bezoekers van brainsstormavonden, presentatie avonden en van de lezingen. 

Wij werken zonder wachtlijst vanuit de wmo (pgb of zin) maar hebben zelf ook scherpe tarieven waardoor het haalbaar is voor iedereen om via ons gecoacht of begeleid te worden. Wij zijn van mening dat voorkomen beter dan genezen  is en werken in tal van casussen dan ook preventief.

Wanneer je behoefte hebt aan een kennismakingsgesprek dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. Alles begint bij een gesprek om te kijken of er een wederzijdse klik is. Wat ons betreft hoort jullie hulpvraag bij onze toekomstige ontwikkelingen en beter nog de oplossing hiervoor al helemaal.

Binnenkort zullen wij met meer updates komen. Dus blijf ons volgen!!

ontwikkelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit wil je ook lezen

Lid worden van het sociale platform Ego Centralis

Wij hebben het meest sociale platform van Nederland ontwikkeld. Als hulpvrager maar ook als professional kan je gratis of betaald lid worden. Het platform is bedoeld voor lotgenoten contact, het stellen van hulpvragen, het krijgen van sociale contacten, het openen van een privé spreekkamer, het delen van kennis (professional), vragen over casuïstiek en nog veel meer. Klik snel op de knop voor meer informatie!

Onze diensten:

Onze keurmerken

Dit wil je ook lezen

Heb je vragen? Wil je kennismaken? Bel ons, of vul het contactformulier in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Hoi, ik ben Han. Je hebt net een artikel gelezen van Ego Centralis. Ik hoop dat je dit een interessant artikel vond. Wij doen regelmatig updates en hopen dat je nog eens terug komt. Neem gerust contact op!
voorstellen
Han Coster Eigenaar / Coach
0626396505
Hoi ik ben Jap. Door onze artikelen en updates hopen we veel mensen te informeren. Leuk dat je hebt zitten lezen. Een reactie wordt op prijs gesteld en delen ook. Neem gerust contact op!
voorstellen
Jap van Nuijs Eigenaar / Coach
0630027790