Regio Utrecht & Landelijk
Ego Centralis

Nieuw adres Ego Centralis!

adres

Een bezoek en post adres hoe mooi is dat?

Nu we aan het groeien zijn en er ook behoefte is aan gesprekken op kantoor hebben wij de volgende stap genomen voor Ego Centralis. We hadden dit al eerder gedaan maar nu maken wij het officieel. We zijn van een virtueel kantoor verhuisd naar een echt tastbaar kantoor. Hierdoor hebben wij nu officieel een bezoek adres en daar zijn wij enorm trots op.

Uiteraard is het maken van een afspraak noodzakelijk omdat wij vaak onderweg zijn of bij cliënten thuis zitten. Met een afspraak ben je van harte welkom in ons kantoor en dan kunnen we genieten van een lekker bakkie koffie of thee.

Ons nieuwe adres is:

Ego Centralis BV
Nevelgaarde 8 Kantoor 438
3436 ZZ Nieuwegein
Tel: 0307995981
Ego Centralis BV
Team

Op de vierde verdieping met een prachtig uitzicht is het prettig om een gesprek te voeren.

Wij hopen veel mooie en helpende gesprekken te gaan voeren in deze mooie ruimte. Ons fysieke adres is weer een enorme stap verder in de ontwikkeling van ons bedrijf. Wij zijn erg trots op dit aan jullie te presenteren.

Wil je in contact komen met ons of een vraag stellen dan kan je ook onderstaand contact formulier invullen. 

Algemeen Email Formulier uitleg lidmaatschappen client/professional

Contactpersoon:


adres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit wil je ook lezen

Lid worden van het sociale platform Ego Centralis

Wij hebben het meest sociale platform van Nederland ontwikkeld. Als hulpvrager maar ook als professional kan je gratis of betaald lid worden. Het platform is bedoeld voor lotgenoten contact, het stellen van hulpvragen, het krijgen van sociale contacten, het openen van een privé spreekkamer, het delen van kennis (professional), vragen over casuïstiek en nog veel meer. Klik snel op de knop voor meer informatie!

Onze diensten:

Onze keurmerken

Dit wil je ook lezen

Heb je vragen? Wil je kennismaken? Bel ons, of vul het contactformulier in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Hoi, ik ben Han. Je hebt net een artikel gelezen van Ego Centralis. Ik hoop dat je dit een interessant artikel vond. Wij doen regelmatig updates en hopen dat je nog eens terug komt. Neem gerust contact op!
voorstellen
Han Coster Eigenaar / Coach
0626396505
Hoi ik ben Jap. Door onze artikelen en updates hopen we veel mensen te informeren. Leuk dat je hebt zitten lezen. Een reactie wordt op prijs gesteld en delen ook. Neem gerust contact op!
voorstellen
Jap van Nuijs Eigenaar / Coach
0630027790