Regio Utrecht & Landelijk
Ego Centralis

Vacature ambulant Coach / Begeleider

Dit is een vacature voor een bijzondere functie

Ben jij net als wij een beetje gek en is mensen helpen en begeleiden jouw 2e natuur?

Ben je toevallig ook nog op zoek naar werk? Dan willen wij graag deze vacature onder je aandacht brengen. Natuurlijk hopen wij ook dat we dan snel kunnen kennismaken om te kijken of er een gezamenlijke toekomst tot stand kan komen.

Wij zijn een zorginstelling en bieden ambulante begeleiding / coaching daar waar nodig en wanneer nodig. Momenteel zijn we actief in de regio Utrecht en later hopen we dit gebied te vergroten natuurlijk. Wij werken met vraaggerichte zorg en bieden dus per situatie maatwerk aan. Hierdoor kan de cliënt zich weer centraal gesteld voelen. Ego Centralis betekend dan ook Ik centraal. Dat wensen wij alle cliënten toe.

Deze vacature gaat volgens ons over een bijzondere functie!

Omdat wij werken met (soms) hele kwetsbare mensen en met diverse (soms ernstige) mentale problematiek, is geen dag of gesprek bij ons hetzelfde. Wij gaan ervan uit dat iedereen binnen zijn/haar mogelijkheden altijd nog kleine stapjes kan zetten binnen een persoonlijke groei. Uiteraard gaat dit met ups en downs want de weg naar de top van de berg gaat nooit in één rechte lijn. Maar dat is prima.

Samen met onze cliënten maken wij graag het onmogelijke mogelijk en wij zijn hier vastberaden in dus geven ook niet zomaar op. Door met dit vertrouwen te werken met mensen is enorm waardevol voor zowel de client maar ook voor onszelf. Velen zien problemen waar wij juist gaan zoeken naar oplossingen. Die oplossingen ontstaan vaak omdat wij graag “Out of the box” denken.

Wij sluiten eigenlijk (bijna) niemand uit en dat maakt ons bedrijf best wel uniek. Van ons wordt gezegd wanneer er moeilijke casussen zijn, oh dan moet je Ego Centralis bellen, die lossen dit wel op. Natuurlijk hebben wij dan soms het gevoel over dun ijs te lopen maar doordat wij in gesprek blijven wordt dit ijs al vrij snel een stukje steviger.

Deze vacature gaat over een bijzondere functie want wij vragen aan onze medewerkers om een soort persoonlijke reis aan te gaan met de cliënten die zij begeleiden. Een reis die gaat langs alle facetten van het leven, via pijn, onmacht en verdriet, richting voortgang, vrijheid, blijheid en een positievere toekomst met mogelijkheden. 

Wie zoeken wij precies en wat verwachten wij?

Wanneer jij net als wij blij wordt van het lezen van bovenstaande tekst dan zoeken wij jou! Uiteraard zijn er wel wat voorwaarden maar wij vinden passie en durven lopen buiten de lijntjes hele waardevolle eigenschappen.

Op dit moment zoeken wij het liefst een fulltime medewerker.

Verder verwachten wij:

 • Hbo opleiding of hbo gelijkwaardig op het gebied van werken met mensen.
 • In het bezit van een auto plus rijbewijs
 • Communicatief goed vaardig
 • Beheersing van verschillende coaching / begeleiding technieken
 • In staat zijn gesprek te voeren met / namens client met GGZ, Wijkteam, Werk, Partners, etc
 • Crisis bestendig zijn want soms is er sprake van veel emotie of stress
 • In een bruisend team kunnen werken die allen een beetje eigenwijs zijn
 • Het minder leuke stukje zoals verslaglegging willen uitvoeren
 • Het kunnen schrijven van begeleidingsplannen en evaluatie verslagen.
 • Graag leergierig zijn en willen ontwikkelen
 • Enige computerkennis is een pré
 • Woonachtig zijn in de regio Utrecht is een pré, elders kan ook maar dan is er wel een reistijd hindernis.

Wij begrijpen dat onze manier van werken voor veel mensen zal afwijken van wat zij gewend zijn. Toen wij hiermee begonnen was dit voor onszelf ook zo. Toch hebben wij ontdekt dat het bieden van vraaggerichte zorg en op deze manier naast mensen staan echt voldoening geeft en positieve energie.

Tekst gaat verder na de video!

Wat bieden wij? Wat mag je van ons verwachten?

Allereerst zijn wij een platte open organisatie waar we gelijkwaardig aan elkaar met elkaar samenwerken. Er is een open communicatie en we houden van humor. Wanneer we samen zijn in ons kantoor dan is dit altijd prettig en kunnen we alles bespreken. Dus ook de heftige of niet leuke situaties. 

Tevens bieden wij uiteraard ruimte voor persoonlijke gesprekken, super visie of steun wanneer er een lastige of moeilijke situatie heeft plaats gevonden.  Als team staan we voor elkaar klaar, leren we van elkaar maar helpen we ook elkaar groeien.

Wat bieden wij?

 • Een goede cao Sociaal werk met fijne arbeidsvoorwaarden
 • Salaris conform Cao schaal 7 of 8
 • IKB budget ipv vakantie geld
 • Loopbaan budget
 • Een eigen kantoorplek
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid
 • Training en supervisie
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Eigen cliënten en het daarbij horende proces
 • Een leuk, ambitieus en gemotiveerd team

Bovenal kijken we ook naar maatwerk per medewerker omdat dit altijd 2 kanten op hoort te gaan. Zowel de clienten als medewerkers hebben beiden wensen en daar willen wij als bedrijf zo goed mogelijk aan voldoen. Uiteraard wel binnen de mogelijkheden!

 

Hoe pakken wij dit aan?

Wanneer jij enthousiast wordt van deze vacature dan willen wij graag met jou in contact komen natuurlijk. Wij zouden het fijn vinden als je de moeite wil nemen om onderstaand contactformulier in te vullen. Je cv bijvoegen kan ook natuurlijk. Een motivatie brief waarin je wat over jezelf verteld zouden wij ook graag ontvangen. 

Wij nemen dan natuurlijk contact op en maken een afspraak om samen een gesprek te voeren. De functie kan het liefst zo snel mogelijk starten omdat we een forse aanwas van cliënten hebben. 

Mocht je vragen hebben dan kan je die mailen via ons contact fomulier  of bellen / whatsappen naar 0630027790!

Wij hopen je in ieder geval snel te spreken!

Vacature email formulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit wil je ook lezen

Lid worden van het sociale platform Ego Centralis

Wij hebben het meest sociale platform van Nederland ontwikkeld. Als hulpvrager maar ook als professional kan je gratis of betaald lid worden. Het platform is bedoeld voor lotgenoten contact, het stellen van hulpvragen, het krijgen van sociale contacten, het openen van een privé spreekkamer, het delen van kennis (professional), vragen over casuïstiek en nog veel meer. Klik snel op de knop voor meer informatie!

Onze diensten:

Onze keurmerken

Dit wil je ook lezen

Heb je vragen? Wil je kennismaken? Bel ons, of vul het contactformulier in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Hoi, ik ben Han. Je hebt net een artikel gelezen van Ego Centralis. Ik hoop dat je dit een interessant artikel vond. Wij doen regelmatig updates en hopen dat je nog eens terug komt. Neem gerust contact op!
voorstellen
Han Coster Eigenaar / Coach
0626396505
Hoi ik ben Jap. Door onze artikelen en updates hopen we veel mensen te informeren. Leuk dat je hebt zitten lezen. Een reactie wordt op prijs gesteld en delen ook. Neem gerust contact op!
voorstellen
Jap van Nuijs Eigenaar / Coach
0630027790