Regio Utrecht & Landelijk
Ego Centralis

Workshop “Help mijn partner begrijpt mij niet!”

partner is anders

Ooit begon het met je partner met verliefdheid....

Ooit op waarschijnlijk een mooie dag kwam jij jouw toekomstige partner tegen. Een kriebelend gevoel begon als vlinders in je buik naar voren te gaan komen. Samen brachten jullie veel tijd door en alles leek veel mooier dan dat dit van te voren leek te zijn.  Wederzijds waren  jullie dol op elkaar en zelfs de meest irritante gedragingen werden als lief bestempeld. 

Deze intense verliefdheid houdt vaak weken tot maanden aan. Dan, heel langzaam verandert er iets in relaties. Het vurige gevonk neemt wat af en de verliefdheid gaat over in houden van. Informatie die  eigenlijk wel iedereen weet natuurlijk. Toch, na verloop van tijd komen veel stellen erachter dat er echt iets substantieels is veranderd in de relatie. Er ontstaan spanningen en wrijvingen, irritaties komen naar boven en zaken die vroeger zo vanzelfsprekend waren leveren nu een discussie op.

Niet direct schrikken want dit overkomt veel koppels na verloop van tijd. Het is dan net of jouw partner jou niet meer begrijpt of jij je partner niet. De grapjes die eerst leuk waren, werken ineens niet meer. Er is vaker onbegrip terwijl je eigenlijk elkaar graag zou willen begrijpen. Geen reden voor paniek want er is nog van alles aan te doen om die vlinders weer terug te vinden.

Regelmatig organiseert Ego Centralis de workshop "Help mijn partner begrijpt mij niet" om stellen en individuen inzicht te geven over de dynamiek in hun relatie.

Ondanks dat men vaak geschrokken reageert wanneer het zo loopt in een relatie is het iets wat heel vaak voorkomt. Dat is ook logisch omdat gedurende de jaren iedereen ook een persoonlijk proces mee maakt. Er kunnen dingen gaan spelen zoals stress op het werk, geld zorgen en opvoedkundige vragen omtrent de kinderen. Iedereen reageert op die nieuwe situaties op een eigen persoonlijke manier en de ander kan daar dan weer iets van vinden. 

Samen met de groep onderzoeken wij het proces van verandering en waarom dit eigenlijk gebeurd. We gaan kijken hoe je weer beter in dat proces kan komen te staan en hoe je kan werken aan meer kwaliteit in je relatie.  Wat doe jij of je partner precies in de relatie en wat zijn daar de gevolgen van. We gaan op zoek naar inzichten en leren de deelnemers technieken aan om dit proces positief om te keren.

Kies onderstaand een datum waarop jij de workshop "Help mijn partner begrijpt mij niet" zou willen bijwonen.

De workshop duurt een hele dag en een lunch is inbegrepen. In de ochtend gaan we vooral kijken naar de processen en de inzichten. Ook gaan we onderling discussies voeren over hoe iedereen als individu kijkt naar dezelfde patronen en situaties. In de middag gaan we kijken naar technieken en mogelijkheden. Deze gaan we samen oefenen. Uiteindelijk is er ook tijd voor persoonlijke vragen of opmerkingen.

Alles gebeurt op basis van vertrouwen en respect.

Wanneer iemand deelneemt aan deze workshop dan begrijpen wij heel goed dat er van alles kan spelen. Hier houden wij natuurlijk rekening mee. Er is voldoende ruimte om met de trainer(s) even een persoonlijk gesprek aan te gaan. Niemand hoeft zich te schamen voor de situatie. Heel veel relaties maken hetzelfde mee. Het enige verschil is bij die relaties waar mensen zeggen we gaan hier aan werken. Dan, komt de vonk weer heel vaak terug en leeft men nog lang en gelukkig maar vooral samen.

Heb je vragen over de workshop “Help, mijn partner begrijpt mij niet!” neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Wil je al onze workshops en traingingen zien die wij organiseren voor particulieren? Klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit wil je ook lezen

Lid worden van het sociale platform Ego Centralis

Wij hebben het meest sociale platform van Nederland ontwikkeld. Als hulpvrager maar ook als professional kan je gratis of betaald lid worden. Het platform is bedoeld voor lotgenoten contact, het stellen van hulpvragen, het krijgen van sociale contacten, het openen van een privé spreekkamer, het delen van kennis (professional), vragen over casuïstiek en nog veel meer. Klik snel op de knop voor meer informatie!

Onze diensten:

Onze keurmerken

Dit wil je ook lezen

Heb je vragen? Wil je kennismaken? Bel ons, of vul het contactformulier in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Hoi, ik ben Han. Je hebt net een artikel gelezen van Ego Centralis. Ik hoop dat je dit een interessant artikel vond. Wij doen regelmatig updates en hopen dat je nog eens terug komt. Neem gerust contact op!
voorstellen
Han Coster Eigenaar / Coach
0626396505
Hoi ik ben Jap. Door onze artikelen en updates hopen we veel mensen te informeren. Leuk dat je hebt zitten lezen. Een reactie wordt op prijs gesteld en delen ook. Neem gerust contact op!
voorstellen
Jap van Nuijs Eigenaar / Coach
0630027790