Regio Utrecht & Landelijk
Ego Centralis

Een nieuwe Coach / ambulant begeleider – Francis

Francis coach medewerker aanwinst

Vanaf 1 januari werkt er een nieuwe coach bij ons!

Supertrots en erg enthousiast willen wij graag deze zeer gemotiveerde dame voorstellen aan onze bezoekers. Vanwege de forse groei van Ego Centralis moesten wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Wij wilden een coach vinden die zou passen bij onze filosofie maar die ook wel weer eigenwijs genoeg was om haar eigen inbreng te kunnen brengen.

Hierover hebben we gelukkig niet lang na hoeven denken omdat wij al heel snel erg onder de indruk waren van deze persoonlijkheid.  Lief, doortastend, spiegelend, confronterend en ook gaat zij graag op zoek naar de diepere kern. Allemaal aspecten die een coach hoort te hebben wat ons betreft.

Vanuit cliënten en gemeentes kregen wij de wens voor een vrouwelijke coach.

Nou die hebben we dus gevonden en daarmee vervullen we deze wens. Deze coach kan dus inspringen blij cliënten die minder graag met een mannelijke coach werken. Soms komt dat voor namelijk door situaties uit het verleden of gewoon een onderliggend gevoel. Helemaal niet erg natuurlijk, alleen vonden wij het wel lastig dat wij de hulpvraag dan af moesten wijzen.

Vanaf nu hoeft dat niet meer waardoor we nog breder inzetbaar zijn geworden. Inmiddels heeft Coach Francis al kennis gemaakt met verschillende cliënten en is ook al aan het werk. Nu al krijgen wij positieve feedback  terug want cliënten vinden Francis erg fijn om mee te werken.

Coach Francis zal net als wij persoonlijke coaching gaan bieden en uiteraard ook ambulante begeleiding. Wij zijn er van overtuigd dat zij dit net als wijzelf met heel veel passie zal gaan doen. Gelukkig wel met een eigen insteek en eigen gereedschapskist zodat zij in haar werkwijze gewoon uniek en zichzelf kan blijven..

Deze coach is ook nog eens erg sportief!

Waar wij ook erg blij mee zijn is de sportieve inslag van deze coach. Zij is meer van het wandelen dan van het stil zitten. Zij pakt eerder de fiets dan dat zij in een auto gaat zitten. Zij bedwingt in haar eentje grote pistes als zij aan het skiën is. Nu al, geld er op kantoor een nieuwe regel en dat is dat we ook de trap kunnen pakken ipv de lift. Heerlijk natuurlijk deze positieve en sportieve energie.

Coach Francis zal dan ook waar mogelijk kijken of ze met onze cliënten er op uit kan trekken. Even lekker een rondje lopen of lekker de natuur in. Dit is voor cliënten heel erg fijn natuurlijk omdat de frisse buitenlucht voor iedereen al helpend is.

Wie weet, wordt coach Francis ook de coördinator van onze actievere activiteiten en daar kijken wij nu al naar uit. Met zijn allen bewegen is namelijk heel erg prettig. Hier komen we later nog wel op terug. Want eerst, zal Coach Francis haar plekje moeten vinden binnen Ego Centralis.

Lang verhaal kort, wij heten Coach Francis van harte welkom en hopen dat zij voor veel van onze cliënten een positief verschil kan maken.

Wie weet komen jullie coach Francis vanzelf een keer tegen. Zij is in ieder geval actief  in onze whatsapp babbelbox. Je kan hier ook inkomen wanneer je ons even jouw mobiele nummer en naam doorgeeft. Deze babbelbox is voor onze cliënten en betrokkenen om makkelijker te kunnen socializen en in contact te komen met andere mensen.

Ook is Coach Francis actief in ons afgeschermde huiskamer gedeelte. Hier kunnen bezoekers van onze website ook heen wanneer ze gratis lid zijn geworden van onze website. Je krijgt dan een profiel en de mogelijkheid tot het bezoeken van een forum, een nieuwsmuur, spreekkamers en nog meer.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt dan kan je daarvoor onderstaand contactformulier gebruiken.  

Algemeen Email Formulier uitleg lidmaatschappen client/professional

Contactpersoon:


coach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit wil je ook lezen

Lid worden van het sociale platform Ego Centralis

Wij hebben het meest sociale platform van Nederland ontwikkeld. Als hulpvrager maar ook als professional kan je gratis of betaald lid worden. Het platform is bedoeld voor lotgenoten contact, het stellen van hulpvragen, het krijgen van sociale contacten, het openen van een privé spreekkamer, het delen van kennis (professional), vragen over casuïstiek en nog veel meer. Klik snel op de knop voor meer informatie!

Onze diensten:

Onze keurmerken

Dit wil je ook lezen

Heb je vragen? Wil je kennismaken? Bel ons, of vul het contactformulier in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Hoi, ik ben Han. Je hebt net een artikel gelezen van Ego Centralis. Ik hoop dat je dit een interessant artikel vond. Wij doen regelmatig updates en hopen dat je nog eens terug komt. Neem gerust contact op!
voorstellen
Han Coster Eigenaar / Coach
0626396505
Hoi ik ben Jap. Door onze artikelen en updates hopen we veel mensen te informeren. Leuk dat je hebt zitten lezen. Een reactie wordt op prijs gesteld en delen ook. Neem gerust contact op!
voorstellen
Jap van Nuijs Eigenaar / Coach
0630027790