Regio Utrecht & Landelijk

Echte sociale media particulier

Begrip, rust en kennis

Deel wat je denkt en vraag wat je wil weten.

Een eigen profiel voor iedereen

In contact komen met lotgenoten 

Hulpvragen stellen en antwoorden krijgen

Al jouw hulpverleners centraal in jouw eigen spreekkamer

Krijgen van kennis en hier je voordeel mee doen.

Vrienden maken en netwerk vergroten

Socializen zonder gezeur en reclame.

Het lidmaatschap voor de Particulier

Wanneer je hulpvrager, hulpzoeker, betrokkene of anderszins belangstellende bent dan is het lidmaatschap particulier de juiste keuze. Je kan al lid worden met een gratis account. Voor mensen die net wat meer functionaliteit willen bieden wij ook een betaald particulier lidmaatschap. Kijk hieronder naar de voordelen en mogelijkheden bij de verschillende lidmaatschappen.

Gratis lidmaatschap Particulier

Alles begint met een gratis lidmaatschap bij Ego Centralis. Met dit lidmaatschap opent u een scala aan functionaliteit die ingericht is om u zo goed als mogelijk te ondersteunen en verder te helpen. Dit lidmaatschap geeft toegang tot een persoonlijk profiel waarmee u leuke dingen kunt doen op onze website.

  • Eigen persoonlijke profiel pagina
  • Toegang tot de ontmoet hoek
  • Stel uzelf voor of plaats een hulpvraag
  • Ons kent ons - Lotgenoten contact
  • Toegang tot de activiteiten muur
Met dit gratis lidmaatschap kunt u in contact komen met hulpverleners die ook aangesloten zijn. Daarnaast is het mogelijk om in contact te komen met lotgenoten en/of mensen die verstand hebben van hetgeen jij tegen aan loopt. Op deze manier is contact leggen meer laag drempelig voor iedereen en dat is wel zo prettig.

Gratis

Basis lidmaatschap particulier

Het basis abonnement geeft meer functionaliteit dan het gratis lidmaatschap. Uiteraard is alle functionaliteit die u heeft / had in het gratis lidmaatschap nog aanwezig. Daarnaast bieden wij de particulier /cliënt / hulpvrager / betrokkene de mogelijkheid om nog betere interactie te hebben met onze andere gebruikers.en hulpverleners.

  • Maak vrienden en leg connecties.
  • Open uw eigen spreekkamer
  • Bewaar belangrijke documenten centraal
  • Stuur prive berichten
  • Verzamel de beste mensen om u heen.
De spreekkamer is een krachtige tool. Vaak horen wij dat mensen het vervelend vinden dat alles zo decentraal geregeld is en niemand met elkaar communiceert. Door uw eigen spreekkamer te maken kunt u alle hulpverleners / professionals en andere betrokkene uitnodigen zodat al het overleg op een centrale plek plaats vind.

5 € per maand

Heb je vragen? Wil je kennismaken? Bel ons, of vul het contactformulier in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Hoi ik ben Jap. Het is erg fijn dat onze sociale media geen algoritme heeft en geen reclames. De informatie die je leest gaat echt ergens over. Onderling is er veel steun en begrip. Wil je meer weten?
voorstellen
Ego Centralis -> De echte sociale media!
Office Manager: 0307995981 | Jap Coach/Eigenaar 0630027790 | Francis Coach 0633090771