Regio Utrecht & Landelijk
Ego Centralis

Herdenken met een lach en een traan!

herdenken

Herdenken en herinneringen delen.

Het liefst hadden we dit herdenken nooit georganiseerd. Het liefst hadden we dit blog nooit hoeven schrijven maar helaas ontkomen we er niet aan. De afgelopen 3 weken hebben wij aan heel veel mensen moeten vertellen dat helaas Han de dag van Kerstavond overleden is. Al de reacties, het verdriet, soms de boosheid, de onmacht en alle wensen hebben ons als team enorm diep geraakt. 

Allereerst is het belangrijk te vertellen dat het echt heel erg fijn is geweest te horen hoe belangrijk Han is geweest voor zoveel mensen en hoe positief er naar hem gekeken werd. Voor ons was dit een absolute vorm van troost en steun en dat zullen wij voortaan naast het plekje waar Han in ons hart zit met ons meedragen.

Vanuit heel veel verschillende mensen hebben wij begrepen dat er behoefte is om een moment te hebben om Han te kunnen herdenken. Daarom schrijven wij nu dit blog zodat we mensen kunnen bereiken om zichzelf aan te melden voor de avond die wij gaan organiseren.

herdenken is heel belangrijk

Wij gaan met zijn allen Han herdenken op 2 februari 2024

Op de plek waar ik (Jap) een grote stap heb gemaakt terug de maatschappij in door het verzorgen van een lezing was Han zo trots dat er bij hem tranen vloeiden van geluk. Samen hadden we in mijn leven iets bereikt waarvan heel veel mensen hadden gezegd dat dit nooit meer zou kunnen lukken. Wij samen deden het gewoon.

Daarom hebben wij op deze plek de herdenking georganiseerd omdat deze plek symbool staat voor alles waar wij in geloven vanuit Ego Centralis! Zorg verlenen daar waar nodig en wanneer nodig! Niemand uitsluiten en  werken met vraaggerichte zorg. Iets waar Han zo trots op was.

Vanaf 19.00 tot 21.00 nodigen wij dan ook iedereen uit die behoefte heeft aan een mooi samenzijn. Dit doen wij op het adres Galecopperzoom 7 in Nieuwegein. In een lekker verwarmde loods willen wij onder het genot van een hapje en een drankje samen het leven vieren en op die manier Han herdenken. Dit is wat hij zelf namelijk ook deed. Het leven vieren.

Tekst gaat door onder de foto!

Voor dit herdenken willen wij graag iedereen bereiken.

Wij zijn ons ervan bewust dat er heel veel mensen zijn die Han gekend hebben. Uiteraard kennen wij daar veel mensen van maar wij weten niet goed of wij iedereen kunnen bereiken. Daarom verzoeken wij iedereen die denkt nog iemand te kennen, dit bericht met hen te delen. Afscheid nemen is namelijk heel belangrijk en wij willen dan ook iedereen deze kans bieden.

Het is voor ons dan ook belangrijk te weten hoeveel mensen er gaan komen. Daarom verzoeken wij iedereen om onderstaand formulier eventjes in te vullen, Hierdoor kunnen we zorgen dat we voldoende hapjes en drankjes kunnen klaarzetten. 

Han was een echte levensgenieter en wij weten zeker dat hij van ons verwacht dat wij ook van het leven blijven genieten. Zijn heengaan maakt ons hier nog scherper bewust van. Daarom willen wij dit herdenken invullen ter nagedachtenis aan Han en zoals gezegd met een lach en een traan het leven vieren.

Laten we op 2 februari met elkaar de mooie herinneringen delen, zodat we Han ook nooit meer zullen vergeten.

Herinneringen delen met een lach en een traan. Elkaar steunen en zien. Samen genieten van het moment. Zodat Han, vanaf waar hij ook is, kan zien hoe belangrijk hij is geweest voor ons allemaal.

Wij hopen jullie allemaal te zien op 2 februari om samen te herdenken wat voor mooi en soms wispelturig mens Han voor ons was. Het zou ons als team in ieder geval erg steunen!! 

Vul ajb onderstaand formulier in! 

Email formulier herdenking
0

Wij denken dat het samenzijn vooral ongedwongen hoort te zijn. 
Alleen weten wij niet wat de behoefte is vanuit de bezoekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit wil je ook lezen

Lid worden van het sociale platform Ego Centralis

Wij hebben het meest sociale platform van Nederland ontwikkeld. Als hulpvrager maar ook als professional kan je gratis of betaald lid worden. Het platform is bedoeld voor lotgenoten contact, het stellen van hulpvragen, het krijgen van sociale contacten, het openen van een privé spreekkamer, het delen van kennis (professional), vragen over casuïstiek en nog veel meer. Klik snel op de knop voor meer informatie!

Onze diensten:

Onze keurmerken

Dit wil je ook lezen

Heb je vragen? Wil je kennismaken? Bel ons, of vul het contactformulier in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Hoi, ik ben Han. Je hebt net een artikel gelezen van Ego Centralis. Ik hoop dat je dit een interessant artikel vond. Wij doen regelmatig updates en hopen dat je nog eens terug komt. Neem gerust contact op!
voorstellen
Han Coster Eigenaar / Coach
0626396505
Hoi ik ben Jap. Door onze artikelen en updates hopen we veel mensen te informeren. Leuk dat je hebt zitten lezen. Een reactie wordt op prijs gesteld en delen ook. Neem gerust contact op!
voorstellen
Jap van Nuijs Eigenaar / Coach
0630027790