Regio Utrecht & Landelijk
Ego Centralis

Locatie lezing op de Middengaarde

Voor de lezing van 30 mei en 8 juni hebben wij een geweldige locatie gevonden.

Landgoed en evenementen terrein de "Middengaarde"

Wat ons betreft is het vinden van een mooie locatie voor onze lezing erg goed nieuws. De Middengaarde in Nieuwegein draagt de inhoud van onze lezing een warm hart toe en heeft voor deze 2 lezingen een geweldige ruimte gedoneerd. 

Zoals je hieronder kan zien op de foto is de ruimte binnen in een grote loods zodat er lekker veel ruimte is voor onze bezoekers. Uiteraard is het ook mogelijk op de Middengaarde om een kopje koffie of thee te schenken en na afloop samen een drankje te doen. 

de middengaarde
Deze hal is omgeven door mooie natuur en geeft daardoor een rustig gevoel.

De Middengaarde organiseert bedrijfsuitjes en buiten sport activiteiten.

De Middengaarde bevind zicht aan de rand van Galecop in Nieuwegein. Dit terrein is heel mooi ingericht en hier worden bedrijfsuitjes en buitensport activiteiten georganiseerd. Dit is mogelijk met of zonder catering en indien gewenst kunnen mensen hier ook overnachten in luxe glamping tenten. 

Wanneer je binnenkomt via de enorme poort waan je jezelf in een andere wereld. Even onthaasten en weg uit de drukte omdat je terecht komt in een prachtig stukje natuur. Aan het einde van het terrein is een voedselbos vindbaar en zelfs een klein pre-historisch dorp.

De grote hal die direct goed zichtbaar is die gaan wij gebruiken voor de lezing. Dus auto parkeren en direct naar binnen. Wel zo makkelijk. 

Adresgegevens de Middengaarde!

De Middengaarde!
Galecopperzoom 7
3437 PJ Nieuwegein
tel: 0630027790

overzicht de middengaarde
Op de Middengaarde is altijd van alles te doen!

Op 30 mei en 8 juni geven wij op deze prachtige locatie dus onze lezing: “Is er leven na trauma/PTSS?” Wij zijn erg blij met dit mooie aanbod van de Middengaarde. Daarom roepen wij onze bezoekers ook graag op om hun facebookpagina te bezoeken en hen te bedanken met een vind ik leuk.

Op dit moment zijn er nog toegangsbewijzen beschikbaar, Graag verzoeken wij iedereen om een kaartje te boeken zodat wij weten hoeveel mensen er komen naar de Middengaarde. Wij vragen geen entreegeld zodat we niemand buiten hoeven sluiten. Wel vragen wij tijdens de lezing om een vrijwillige donatie waardoor het iedereen vrij staat om op basis van wederkerigheid iets bij te dragen aan de avond. Boek hieronder je entree kaartje.

Kies tussen 30 mei of 8 juni hieronder!

Meer bekendheid:

Uiteraard zijn wij ook op zoek naar meer bekendheid voor ons bedrijf. Het is fijn wanneer deze lezing onder de aandacht kan komen van zoveel als mogelijk mensen. Onze lezers kunnen hierbij helpen. Zo kan je dit bericht delen op verschillende social media kanalen. Dit doe je door de deelknoppen te gebruiken die zichtbaar zijn op onze website.

Uiteraard vinden wij het ook fijn om een like te krijgen op facebook of om een connectie te maken op linkedin. Klik op het plaatje hieronder om dit te doen!

De lezing die we nu geven is gebaseerd op een eerder artikel welke wij geschreven hebben.

trauma

Lezing: Je leven op zijn kop door trauma en hoe dan verder met jezelf!

Een trauma onstaat niet perse door wat je meemaakt maar wel door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit wil je ook lezen

Lid worden van het sociale platform Ego Centralis

Wij hebben het meest sociale platform van Nederland ontwikkeld. Als hulpvrager maar ook als professional kan je gratis of betaald lid worden. Het platform is bedoeld voor lotgenoten contact, het stellen van hulpvragen, het krijgen van sociale contacten, het openen van een privé spreekkamer, het delen van kennis (professional), vragen over casuïstiek en nog veel meer. Klik snel op de knop voor meer informatie!

Onze diensten:

Onze keurmerken

Dit wil je ook lezen

Heb je vragen? Wil je kennismaken? Bel ons, of vul het contactformulier in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Hoi, ik ben Han. Je hebt net een artikel gelezen van Ego Centralis. Ik hoop dat je dit een interessant artikel vond. Wij doen regelmatig updates en hopen dat je nog eens terug komt. Neem gerust contact op!
voorstellen
Han Coster Eigenaar / Coach
0626396505
Hoi ik ben Jap. Door onze artikelen en updates hopen we veel mensen te informeren. Leuk dat je hebt zitten lezen. Een reactie wordt op prijs gesteld en delen ook. Neem gerust contact op!
voorstellen
Jap van Nuijs Eigenaar / Coach
0630027790