Regio Utrecht & Landelijk
Ego Centralis

De huiskamer van Ego Centralis is leuk!

De huiskamer - de ontmoetingsplek van Ego Centralis.

Wist je dat Ego Centralis achter de schermen ook een huiskamer omgeving heeft voor iedereen?

Toen wij begonnen met ons bedrijf hebben wij nagedacht over van alles en nog wat. 1 van de dingen die voor ons heel erg belangrijk zou zijn was dat wij online een ontmoetingsplek wilden creëren voor iedereen die dat fijn zou vinden. Zo besloten wij een soort huiskamer te realiseren waar mensen zich gratis bij aan kunnen melden.

Deze huiskamer is een soort vorm van sociale media alleen dan zonder algoritmes, reclames en dat soort dingen. De huiskamer is ingericht zodat onze leden makkelijk met elkaar in contact kunnen komen, ervaringen kunnen delen, vragen kunnen stellen, van zich af kunnen praten en ook heel belangrijk hun sociale kring kunnen vergroten. 

Sociaal in onze huiskamer
Kom in contact met mensen uit heel Nederland!

Wanneer mensen lid worden van onze huiskamer dan krijgen zij toegangt tot verschillende modules. Allereerst kunnen mensen hun eigen profiel aanmaken en daar iets vertellen over henzelf. Met dit profiel is het mogelijk om vriendjes te maken, prive-berichten te sturen, het forum te bezoeken, een spreekkamer/groep aan te maken en om gewoon wat te delen op onze gezamelijke nieuwswal. 

Het idee van onze huiskamer is om mensen makkelijk met elkaar in contact te brengen en om mensen de ruimte te geven hun vragen en verhalen te vermelden.

Wat ons betreft is iedereen welkom in onze huiskamer. Dus hulpvragers, hulpverleners, betrokkenen en andere mensen die het gezellig vinden om in contact te komen met andere mensen. Ons verzoek is wel om het gezellig te houden natuurlijk.

Het idee van onze huiskamer is om onderling contact te stimuleren zonder drempels en lastige sociale mores. Iedereen is gelijk bij ons in de huiskamer waardoor verschillen wegvallen en overeenkomsten meer naar voren komen. 

Het aantal leden van de huiskamer groeit langzaam maar gestaag en wij denken dat het leuk is wanneer dit wat sneller gaat .De huiskamer bezoeken brengt geen verplichtingen met zich mee maar zorgt wel voor een ontspannen tijd en veel gezelligheid. 

 

ontmoet lotgenoten in de huiskamer
Ontmoet lotgenoten en deel je verhaal

Lid worden is gratis, sommige modules kunnen alleen met een betaald account!

95% van de functionaliteit van de huiskamer is gratis. Dit is zodat iedereen deel kan nemen zonder zichzelf druk te hoeven maken om iets. Een paar zaken daar is een betaald account voor nodig. Dit is ontstaan om wildgroei te voorkomen en deze service voor ons betaalbaar te houden. 

Voor de gewone bezoeker, de hulpvrager, de betrokkene is het lidmaatschap meestal gratis. Echter wanneer je een eigen spreekkamer nodig hebt om te kunnen overleggen met jouw hulpverleners en omgeving dan kost het lidmaatschap 5€ per maand.

Voor de professionals / hulpverleners is er ook een gratis account mogelijk. Echter wanneer je actief reclame wil maken, een eigen spreekkamer wil hebben voor je cliënten of mensen jouw hulpverlening actief aan wil gaan bieden dan zijn hier verschillende betaalde accounts voor. Zie deze kosten als marketing kosten omdat bij adverteren dit ook heel normaal gevonden word.

De huiskamer voor gezelligheid en verbinding.

Kies hieronder hoe je actief wil worden in onze huiskamer!

Particulier

Bezoeker / Hulpvrager / Betrokkene / Iemand

Wanneer je lid wordt van onze huiskamer dan activeer je jouw persoonlijke profiel. Met dit profiel is het mogelijk om vrienden te maken, berichten te sturen, het forum te bezoeken en iets te plaatsen op onze nieuwsmuur.

Wil je dit?

GRATIS LIDMAATSCHAP 

Wil je ook een eigen spreekkamer aan kunnen maken?

Dit kan ook later nog natuurlijk. 

LIDMAATSCHAP 5 €

Zakelijk

Bezoeker / Hulpverlener / Professional / Coach.

Wanneer je lid wordt van onze huiskamer dan activeer je jouw persoonlijke profiel. Met dit profiel is het mogelijk om vrienden te maken, berichten te sturen, het forum te bezoeken en iets te plaatsen op onze nieuwsmuur.

Wil je dit?

GRATIS LIDMAATSCHAP

Wil je reclame maken, actief mensen hulp aanbieden, enz?

Bekijk dan onze mogelijkheden!

BETAALD LIDMAATSCHAP ZAKELIJK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit wil je ook lezen

Lid worden van het sociale platform Ego Centralis

Wij hebben het meest sociale platform van Nederland ontwikkeld. Als hulpvrager maar ook als professional kan je gratis of betaald lid worden. Het platform is bedoeld voor lotgenoten contact, het stellen van hulpvragen, het krijgen van sociale contacten, het openen van een privé spreekkamer, het delen van kennis (professional), vragen over casuïstiek en nog veel meer. Klik snel op de knop voor meer informatie!

Onze diensten:

Onze keurmerken

Dit wil je ook lezen

Heb je vragen? Wil je kennismaken? Bel ons, of vul het contactformulier in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Hoi, ik ben Han. Je hebt net een artikel gelezen van Ego Centralis. Ik hoop dat je dit een interessant artikel vond. Wij doen regelmatig updates en hopen dat je nog eens terug komt. Neem gerust contact op!
voorstellen
Han Coster Eigenaar / Coach
0626396505
Hoi ik ben Jap. Door onze artikelen en updates hopen we veel mensen te informeren. Leuk dat je hebt zitten lezen. Een reactie wordt op prijs gesteld en delen ook. Neem gerust contact op!
voorstellen
Jap van Nuijs Eigenaar / Coach
0630027790