Regio Utrecht & Landelijk
Ego Centralis

Lezing: Is er leven na trauma / ptss?

ptss trauma

Lezing is er leven na trauma / ptss?

30 mei of 8 juni 2023

18.45 inloop, start 19.00 en einde 21.15

daarna tot 21.45 nog wat drinken en napraten.
Lezing gaat door met minimaal 10 bezoekers.

Direct naar tickets boeken!

ptss / trauma
Trauma / Ptss hebben een zeer grote impact op iemands leven.

Wanneer we naar de officiële cijfers kijken over Trauma en PTSS dan is dat best wel schrikbarend. 1 op de 3 mensen loopt in het leven een trauma op. 1 op de 10 mensen komt niet van die klachten af en ontwikkeld een ptss. Zowel trauma als ptss zijn erg verontwrichtend voor iemands persoonlijke leven, maar ook voor het leven van de omgeving van deze personen. De effecten en symptomen hebben op heel veel mensen een grote impact en de langdurige gevolgen zijn vaak behoorlijk ernstig.

Wij organiseren op terugkerende basis deze lezing zodat we aan mensen uitleg kunnen geven over trauma / ptss en omdat we willen praten over het leven na trauma / ptss.

trauma en ptss
Hoe om te gaan met trauma! Er is leven na trauma / ptss!

Gebaseerd op een eigen verhaal zullen we onze bezoekers op reis meenemen en laten zien welke consequenties trauma / ptss kan hebben. Door echt gebeurde voorbeelden te benoemen willen we laten zien dat dit iedereen kan overkomen maar ook dat degene die dit overkomen is, echt niet de enige is die hiermee rondloopt. Voor zowel de persoon met trauma / ptss als diens omgeving zal de lezing herkenning bieden en vanuit daar ook mogelijke oplossingen.

Het programma van de lezing is er leven na trauma / ptss?!

Het programma kan soms iets afwijken qua tijd.

18.45 – 19.00Inloop en een plekje zoeken.
19.00 – 19.20Korte duiding Trauma / Ptss en bespreken aantallen
19.20 – 20.10Oh jee, een trauma / ptss wat nu? Wat nu als je niet in het aanbod gerichte zorgaanbod past?
20.10 – 20.25Koffie pauze
20.25 – 21.05Welke oplossingen? Vraaggerichte zorg?  Post traumatische groei!
21.05 – 21.15Vragen stellen / interactie bezoekers
21.15 – 21.45Samen nog wat drinken & napraten

De lezing is gratis maar een donatie doen mag!

Donatie is welkom
Doneren mag!

Omdat wij deze lezing voor iedereen toegankelijk willen houden, hebben wij besloten om geen entree geld te vragen. Hierdoor sluiten wij niemand uit omdat geld wat ons betreft geen reden hoort te zijn om deze informatie niet te kunnen horen. 

De mensen die het financieel beter voor elkaar hebben wordt gevraagd om een donatie te doen. Op basis van wederkerigheid verzoeken wij iedereen om zelf te bepalen wat voor jullie de waarde van onze lezing kan zijn. Dit gebeurt via een tikkie. U kunt de qr code scannen om naar het tikkie te gaan. Deze vind je in de informatie map

Hierdoor kunnen we de toekomstige lezingen betaalbaar houden en eventueel uitbreiden met modernere techniek en gastsprekers.

Meer bekendheid:

Uiteraard zijn wij ook op zoek naar meer bekendheid voor ons bedrijf. Het is fijn wanneer deze lezing onder de aandacht kan komen van zoveel als mogelijk mensen. Onze lezers kunnen hierbij helpen. Zo kan je dit bericht delen op verschillende social media kanalen. Dit doe je door de deelknoppen te gebruiken die zichtbaar zijn op onze website.

Uiteraard vinden wij het ook fijn om een like te krijgen op facebook of om een connectie te maken op linkedin. Klik op het plaatje hieronder om dit te doen!

Boek je wel even je toegangskaartjes zodat wij weten met hoeveel mensen wij rekening moeten gaan houden?

Kies tussen 30 mei of 8 juni hieronder!

De lezing die we nu geven is gebaseerd op een eerder artikel welke wij geschreven hebben.

trauma

Lezing: Je leven op zijn kop door trauma en hoe dan verder met jezelf!

Een trauma onstaat niet perse door wat je meemaakt maar wel door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit wil je ook lezen

Lid worden van het sociale platform Ego Centralis

Wij hebben het meest sociale platform van Nederland ontwikkeld. Als hulpvrager maar ook als professional kan je gratis of betaald lid worden. Het platform is bedoeld voor lotgenoten contact, het stellen van hulpvragen, het krijgen van sociale contacten, het openen van een privé spreekkamer, het delen van kennis (professional), vragen over casuïstiek en nog veel meer. Klik snel op de knop voor meer informatie!

Onze diensten:

Onze keurmerken

Dit wil je ook lezen

Heb je vragen? Wil je kennismaken? Bel ons, of vul het contactformulier in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Hoi, ik ben Han. Je hebt net een artikel gelezen van Ego Centralis. Ik hoop dat je dit een interessant artikel vond. Wij doen regelmatig updates en hopen dat je nog eens terug komt. Neem gerust contact op!
voorstellen
Han Coster Eigenaar / Coach
0626396505
Hoi ik ben Jap. Door onze artikelen en updates hopen we veel mensen te informeren. Leuk dat je hebt zitten lezen. Een reactie wordt op prijs gesteld en delen ook. Neem gerust contact op!
voorstellen
Jap van Nuijs Eigenaar / Coach
0630027790