Regio Utrecht & Landelijk

Lid worden van onze sociale media

Geen reclame of Algoritme

Verbinding zoeken en kennis delen

Lotgenoten contact

Casuïstiek bespreken

Vrienden maken en verbinding krijgen

Hulpvragen stellen of beantwoorden

Kennis op doen in de bibliotheek

Spreekkamer openen voor overleg

Hulpverlener of cliënt vinden

Een eigen profiel aanmaken kan al gratis!

Wij hebben de afgelopen jaren ontdekt dat er veel mensen zijn die behoefte hebben om makkelijker met elkaar te kunnen communiceren. Hiervoor hebben wij een afgeschermd gedeelte gemaakt op onze website waar mensen (gratis) lid van kunnen worden. Door lid te worden kunnen mensen hun eigen profiel aanmaken. Dit geldt voor de hulpvrager, de hulpverlener en de professional. Wanneer je lid wordt van onze sociale media dan heeft dit best veel voordelen. 

In ieder geval is het mogelijk om op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te komen. Doordat onze leden kunnen posten op fora, onze Nieuwsmuur en op hun eigen profiel kunnen andere geïnteresseerden een vriendschapsverzoek doen.  Daarnaast kan je als lid handige informatie posten, vragen stellen en zelfs met lotgenoten in contact komen. 

Lid worden met een particulier account

Iedereen kan lid worden van Ego Centralis. Het particuliere account is voor hulpvragers, betrokkenen en mensen die op zoek zijn naar verbinding of handige informatie. Dit lid worden kan al gratis of voor een betaald account (5€) per maand voor extra functionaliteit. Als particulier lid krijg je een eigen profiel en toegang tot verschillende fora. Zo kan je in contact komen met lotgenoten, kan je mensen een compliment geven of juist klagen, kan je hulpvragen stellen of in contact komen met hulpverleners en kan je natuurlijk updates posten op onze nieuwswal. 

Het is belangrijk te beseffen dat er ook kwetsbare mensen lid kunnen worden. Onze social media is dus niet bedoeld voor politieke strijd, verkoop, ruzie, etc. Wij denken dat dit vanzelfsprekend is. Klik op de knop lid worden om te kijken welke mogelijkheden jij hebt als particulier om deel te nemen aan de sociale media van Ego Centralis.

Lid worden met een zakelijk account

Professionals, hulpverleners, huisartsen, psychiaters, etc kunnen lid worden van Ego Centralis met een zakelijk account. Dit kan met een gratis lidmaatschap en er zijn diverse betaalde lidmaatschappen. Wanneer je lid wordt met een zakelijk account van onze sociale media dan biedt dit meerdere voordelen. Zo kan je reclame maken voor wie je bent en wat je te bieden hebt. Je kan in contact komen met toekomstige cliënten en hulpvragen beanwoorden. Het wordt mogelijk dat jij je kennis kan delen maar ook kan leren van de gedeelde kennis van andere mensen.

Als zakelijk lid krijg je een eigen profiel die je kan indelen zoals jij het wil. Tevens krijg je toegang tot verschillende fora. Denk aan het delen van casuïstiek, het bezoeken van onze bibliotheek, het openenen van een spreekkamer en nog veel meer. We moedigen je graag aan om te connecten met collega’s en toekomstige cliënten. Met ons VIP lidmaatschap krijg je ook toegang tot ons Orakel. Lid worden van de sociale media van Ego Centralis doe je met een reden. Meer bekendheid, makkelijker overleg, in contact komen met (toekomstige) cliënten en nog veel meer.  Klik op de knop lid worden voor meer informatie en om het passende lidmaatschap te kiezen. 

Heb je vragen? Wil je kennismaken? Bel ons, of vul het contactformulier in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Hoi, ik ben Han. Eigenlijk ben ik niet zo van social media. Echter de sociale media van Ego Centralis is erg fijn. Makkelijk in contact komen met cliënten, kennis op doen en verbinden met collega's. Wil je meer info?
voorstellen
Han Coster Eigenaar / Coach
0626396505
Hoi ik ben Jap. De sociale media van Ego Centralis is een fijne plek om te zijn. Doordat mensen hun kennis delen is het makkelijk om wat te leren. Het lotgenoten contact is erg waardevol. Wil je meer weten?
voorstellen
Jap van Nuijs Eigenaar / Coach
0630027790

Lid worden van het sociale platform Ego Centralis

Wij hebben het meest sociale platform van Nederland ontwikkeld. Als hulpvrager maar ook als professional kan je gratis of betaald lid worden. Het platform is bedoeld voor lotgenoten contact, het stellen van hulpvragen, het krijgen van sociale contacten, het openen van een privé spreekkamers, het delen van kennis (professional), vragen over casuïstiek en nog veel meer. Klik snel op de knop voor meer informatie!