Regio Utrecht & Landelijk

Helaas je bent nog geen lid van de Ego Centralis Sociale media

Leuk dat je op onze website aan het rondklikken bent. Alle informatie die nodig is om te beslissen of je coaching of begeleiding bij ons zou willen afnemen is leesbaar. Echter de ontmoetingsplek is enkel toegankelijk voor leden van onze site. Deze ontmoetingsplek is ingericht als sociale media zonder algoritmes of reclames. Erg leuk dus om te vertoeven.

In de ontmoetingsplek kan je andere mensen leren kennen, vriendjes maken, een forum bezoeken en nog veel meer. Zo is er lotgenoten contact, een plek waar je hulpvragen kan stellen, krijg je een eigen profiel en is er een algemene nieuwswall waar iedereen op kan posten. Toegang krijgen kan door lid te worden. Lidmaatschappen beginnen vanaf gratis. Voor meer functionaliteit zijn er ook betaalde lidmaatschappen. 

De ontmoetingsplek heeft lidmaatschappen voor particuliere en zakelijke gebruikers.

Lid worden van het sociale platform Ego Centralis

Wij hebben het meest sociale platform van Nederland ontwikkeld. Als hulpvrager maar ook als professional kan je gratis of betaald lid worden. Het platform is bedoeld voor lotgenoten contact, het stellen van hulpvragen, het krijgen van sociale contacten, het openen van een privé spreekkamers, het delen van kennis (professional), vragen over casuïstiek en nog veel meer. Klik snel op de knop voor meer informatie!

Kijk snel welk lidmaatschap het beste bij je past. We zien je graag terug op onze sociale media.

We hebben ervoor gekozen deze pagina’s af te sluiten zodat privacy voor iedereen vanzelfsprekend is. Door gratis lid te worden heb je al toegang dus dat moet geen probleem zijn. Uiteraard is het ook leuk om mensen uit jouw netwerk uit te nodigen zodat de groep mensen gaat groeien. De meer mensen, de meer informatie en dus meer plezier. 

Wij kunnen onszelf voorstellen dat je nog vragen hebt.

Heb je vragen? Wil je kennismaken? Bel ons, of vul het contactformulier in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Hoi, ik ben Han. Ik ben veel te vinden op de sociale media van Ego Centralis. Erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Nog leuker om in contact te komen met collega's Neem gerust contact op!
voorstellen
Han Coster Eigenaar / Coach
0626396505
Hoi ik ben Jap. Zonder algoritmes en reclame is het fijn vertoeven op de ontmoetingshoek. Het lijkt mij leuk je te leren kennen. Tot snel hoop ik. Ik ben benieuwd. Neem gerust contact op!
voorstellen
Jap van Nuijs Eigenaar / Coach
0630027790

Heb je vragen of  opmerkingen?
Bel ons of bezoek onze sociale media.

0626396505 /
0630027790

Over ons:

Fysiek werkzaam in de regio Utrecht. Online werkzaam binnen heel Nederland.

informatie@egocentralis.nl

Ma – vrij    9.00 – 21.00
Zat – zon 10.00 – 18.00

Onze diensten:

Abonneer je op onze site

Abonneer jezelf op onze site om updates, nieuwsbrieven, etc te ontvangen.